Ve Francii proběhla mohutná demonstrace proti multikulturnímu peklu (videa)
RSS

Ve Francii proběhla mohutná demonstrace proti multikulturnímu peklu (videa)

Kolik mainstreamových médií se zmínilo o masových demonstracích ve Francii? Myslím, že moc ne. A pokud už o nich psala, pak jistě ne pravdivě.
Jak již víte, tak právě před týdnem došlo k velmi brutální vraždě teprve 12leté Loly, která byla nadanou sportovkyní. Obviněni byli celkem 4 Alžířané, přičemž v současné době stále probíhá vyšetřování, které má objasnit podíl každého z nich. Za hlavní podezřelou byla určena Alžířanka, která měla dívku vylákat z domu, kde žila.
Dívka pak byla mučena, znásilněna a podřezána. Její tělo bylo umístěno v kufru a odhozeno v 19. pařížském okrsku, kde bylo minulý pátek večer – tedy jen hodiny po jejím únosu – nalezeno.
Policie zatkla čtyři podezřelé identifikované bezpečnostními kamerami: Dahbii B., Amina K., Friha B. a Rachida N.
V současné době vše směřuje k uznání Alžířanky jako psychicky nemocné a zřejmě ani ostatní její krajané neskončí ve vězení. I když je předčasné jakkoli předjímat, tak nikdo z kompliců se k podílu na mučení, znásilnění a vraždě nechce přiznat a zatím je vše především na uvedené Alžířance (přitom minimálně na znásilnění se musel podílet i některý z kompliců).

Francouzi v reakci na tuto vraždu a také na směr, kterým se vyšetřování unáší, vyšli do ulic. Mnoho Francouzů nevěří, že prezidentské volby proběhly zcela regulérně, původní Francouzi (vyjma důchodců) Macrona většinou nevolili. Je tedy prezidentem muslimů, kteří ho volili  proti Marine le Pen a důchodců, jejichž hlasy si získal úplatky.
Včera tedy proběhla demonstrace proti zhoubnému multikulturalismu a mnohdy nespravedlivé justici. Zde je třeba připomenout, že 70% Francouzů skutečně věří v to, že mají být programově nahrazeni muslimy. Jsou tak snad jediným národem v Evropě, který si již většinově uvědomuje, že probíhá „velká náhrada“ podpořená EU a vládnoucími elitami.
Proti demonstrantům pak opět vytáhla Antifa, která samozřejmě tradičně multikulturalismus a islamizaci podporuje.
Takto zranila skupina Antifáků novináře:

Des antifas à la manif de Lola pic.twitter.com/wTalqXK7Ef
— Georges Jordito (@JordiPasAlba) October 20, 2022

Lidé se shromáždili také u pomníčku u domu, kde Lola bydlela:

LYON | Ce soir, 150 personnes se sont réunies afin de prier pour la famille de Lola. Cette jeune fille de 12 ans a été très brutalisée, séquestrée et violée avant d'être tuée par une femme algérienne. pic.twitter.com/hmHRAzjTT5
— Jean Bexon (@jean_bexon) October 19, 2022

Pobouření vyjádřil také francouzský politik a bývalý kandidát na prezidenta Eric Zemmour: „Pokud Emmanuel Macron nechce převzít odpovědnost za Lolu, nemůže být prezidentem republiky. Pokud odmítne bránit Francouze, ztrácí veškerou legitimitu. To je základ našeho sociálního paktu.“ Zemmour vyjádřil respekt k emocím Loliny rodiny a upřesnil: „Pokud ale budeme mlčet, za 3 dny bude další případ. Známe tempo a mediální metody.“

Si Emmanuel Macron ne veut pas être responsable pour Lola, il ne peut pas être président de la République. S’il refuse de protéger les Français, il perd toute légitimité. C’est le fondement de notre pacte social. #FaceAFace #ManifPourLola pic.twitter.com/lQ11QZOgmj
— Eric Zemmour (@ZemmourEric) October 20, 2022

Ozývaly se i hlasy, že francouzští fotbalisté by si měli pro holčičku pokleknout… Nebo snad stojí život holčičky za méně než život kriminálníka George Floyda?
Protesty nastaly i v reakci na to, jakým směrem se případ vyvíjí. Žádají spravedlnost pro Lolu, která na konci svého krátkého života zažila nezměrná muka. A vše směřuje zatím k tomu, že její vrazi nebudou patřičně potrestáni.

Les participants à la manifestation organisée à Paris suite au meurtre de Lola arrivent place Denfert-Rochereau. #ManifPourLola pic.twitter.com/OlopeWfXBR
— Valeurs actuelles ن (@Valeurs) October 20, 2022

Účastníci dema v Paříži se sešli na náměstí Place Denfert-Rochereau. Vzpomínka začala minutou ticha.

Le rassemblement commence par un moment de silence pour les victimes. #Lola #ManifPourLola pic.twitter.com/aRGuhj3OLo
— Valeurs actuelles ن (@Valeurs) October 20, 2022

Na akci vystoupil i Eric Zemmour.

Éric Zemmour @ZemmourEric présent place Denfert-Rochereau pour la #ManifPourLola pic.twitter.com/b5mLDVffAM
— AnthoZ (@AnthoDepe) October 20, 2022

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 10 Průměrně: 5 ] Článek Ve Francii proběhla mohutná demonstrace proti multikulturnímu peklu (videa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden