„Vy jste budoucnost EU!“ V brožuře pro děti od 12 do 15 let je vyobrazena jako budoucnost EU i muslimka
RSS

„Vy jste budoucnost EU!“ V brožuře pro děti od 12 do 15 let je vyobrazena jako budoucnost EU i muslimka

SLOVANKA

Islamizace je velmi důležitá zbraň na rozvrácení Evropy. Nedávno nám velmi názorně ukázal dánský politik Paludan na příkladu Švédska, jak bude vypadat islamizovaná Evropa v momentě, kdy muslimové na daném území přečíslí původní obyvatelstvo. Scénář byl a dosud i je v celém světě stejný a není důvod si myslet, že k zakončení džihádu mečem nedojde i v Evropě.


I přes vše co se nejen v Evropě, ale v celém světě děje, stále pokládám islamizaci Evropy za hlavní způsob, jak globalisté hodlají náš kontinent – a zejména jeho původní obyvatelstvo – zničit. Bezprecedentní krize, která je taktéž způsobována uměle, k sociálnímu pnutí ještě přispěje a v momentě, kdy dojde k hlubším problémům, situace zejména v obohacovaných zemích vygraduje.

 
EU se dlouhodobě netají svojí podporou islamizace našeho kontinentu. Bezostyšně spolupracuje s teroristickou organizací –  Muslimským bratrstvem , jehož hlavním heslem je „šaría musí zavládnout v celém světě“, podporuje různé na  něj napojené organizace  finančně a džihádisty  zve dokonce   na půdu  europarlamentu. A aby zabránila jakékoli kritice islámu, tak vymýšlí zákony, které by potlačily údajnou „islamofobii“, tedy snahu upozorňovat na nebezpečí islámu.
Nyní se také EU neostýchá nám názorně ukázat, jak má vypadat budoucí Evropan. Zatímco před rokem byl EU jako  budoucí Evropan  představen černoch, tentokrát je to pro změnu muslimka.
Objevujeme  Evropu!
Cílová skupina: 12-15 let.   Pocházíme z různých zemí a mluvíme různými jazyky, žijeme na evropském kontinentu, který sdílíme. Od samého počátku Evropské unie (EU) země spolupracovaly, aby si vzájemně pomáhaly a zajistily, že spolu žijí v míru.  Brzy bude řada na vaší generaci, aby vzala věci do svých rukou  .  Vy jste budoucnost EU!  Pojďme společně prozkoumat EU, abychom ji lépe poznali.
Také další obrázky nezapomínají na multikulti Evropu:





Slovanka









The post „Vy jste budoucnost EU!“ V brožuře pro děti od 12 do 15 let je vyobrazena jako budoucnost EU i muslimka first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden