Německo: Turek pobodal manželku, matku tří dětí
RSS

Německo: Turek pobodal manželku, matku tří dětí

Další – v Německu již docela běžná – domácí „zabíjačka“ se tentokrát odehrála ve Wuppertalu. Žena sice pobodání přežila, ale stále je v ohrožení života. Vše se odehrálo za přítomnosti tří malých dětí v bytě. Jako vždy se i tentokrát uvádí, že je motiv nejistý, nicméně za vraždou ze cti zpravidla nestojí žádný závažný motiv, stačí, když žena neuposlechne jakýkoli příkaz svého „pána.“
Zatímco malé děti (2, 6, 6) páru spaly vedle, otec rodiny Muhammet Y. (34) údajně v úterý večer ve Wuppertalu několikrát bodl svou ženu (31) nožem v ložnici. Oddělení vražd nyní případ vyšetřuje.
Kolem 22. hodiny si matka dvou dětí sama vytočila tísňové volání. Podle policie a prokurátorů tvrdila, že se stala obětí útoku nožem ve svém bytě. Večer musela podstoupit nouzovou operaci a je stále v akutním ohrožení života kvůli četným bodným ranám.
Manžel utekl na ulici, byl objeven poblíž domu v Kruppstraße a zatčen.
Státní zastupitelství požádalo o vydání zatykače na otce. Soudce ho ve středu poslal do vazby za pokus o zabití. Manželé jsou spolu již deset let. Motiv je stále nejasný.
Její rodiče, kteří žijí ve stejném domě, se nyní starají o vnoučata. Otec oběti řekl BILDu: „Nedokážu si to vysvětlit, byli s námi hodinu a půl předtím, všechno bylo v pořádku.“
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden