Němec byl odsouzen k pokutě 4000 eur za symbol „Z“ v autě
RSS

Němec byl odsouzen k pokutě 4000 eur za symbol „Z“ v autě

Zdá se, že symbolika hákového kříže byla vzata na milost, neboť těm, kdo se jí velmi rádi pyšní, nyní hodlá Německo posílat měsíčně půl milionu eur. Nacistické symboly tedy dnes nevadí, zato vadí jedno písmenko z abecedy: Z.
Jak moc vadí nyní pocítil jistý Němec, který si Z napsal na papír a vystavil v autě…
Okresní soud v Hamburku odsoudil 62letého muže za veřejné schválení ruského útoku na Ukrajinu k pokutě 4 000 eur. Hamburčan namaloval v březnu velké „Z“ na list papíru, který si vystavil v jeho autě.
Symbol „Z“ používají příznivci ruského prezidenta Vladimira Putina od začátku války. Nachází se také na ruských vojenských vozidlech na Ukrajině. Je pravda, že odsouzený to v procesu popřel.
Soudce se však neřídil jeho argumentem, že se jedná pouze o poslední písmeno abecedy a nemělo by být hodnoceno v kontextu války. Policista během procesu vypověděl, že 62letý muž v telefonickém rozhovoru vyjádřil pochybnosti o tom, zda válka na Ukrajině vůbec existuje.
Již v srpnu byl v Hamburku zatčen 31letý muž, který údajně provozoval proruský kanál na Telegramu. Ukázal také symbol „Z“ a pózoval s útočnou puškou. Mimo jiné je obviněn z ospravedlňování zločinů a z toho, že chce rekrutovat bojovníky.
K uvedenému jen dodávám, že nejde jen o písmeno Z, na vojenských vozidlech na straně Ruska můžeme najít i další písmena, například V. O tom, co jednotlivé symboly znamenají, jste si mohli přečíst již zde .
A co dodat k rozsudku samotnému? Snad jen, že pokud to Z tak moc vadí, pak snad ještě chybí zakázat všechny filmy o Zorrovi, kde se toto písmeno vyskytuje příliš často…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Němec byl odsouzen k pokutě 4000 eur za symbol „Z“ v autě se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden