Pedofilní elita v panice? Maxwellová souhlasí s odhalením jmen VIP členů
RSS

Pedofilní elita v panice? Maxwellová souhlasí s odhalením jmen VIP členů

Soudce přijal dohodu o vině a trestu, která Ghislaine Maxwellové drasticky zkrátila trest odnětí svobody poté, co slíbila, že pojmenuje a zostudí elitní pedofily, kteří byli součástí Epsteinova VIP sexuálního kruhu s dětmi. (Foto: Flickr)







Ghislaine Maxwellová loni slíbila, že pojmenuje a zostudí elitní členy VIP, kteří znásilňovali děti, aby dosáhla nižšího trestu v procesu s elitním pedofilním kruhem.



Na základě tohoto prohlášení soud rozhodl o snížení jejího trestu nejméně o deset let a o jejím propuštění ze samovazby.



Během čekání na rozsudek nyní může přijímat návštěvy rodiny a přátel.




Dokument Vystoupení ze stínů odhaluje Hollywood a obchod s dětmi
Informuje o tom server Gateway Pundit : „Konečně má přístup k věcem, které neměla téměř dva roky, počínaje lidskou společností,“ řekl její bratr Ian Maxwell britskému listu Telegraph. „Vězeňská stráž dostala příkaz, aby s ní nemluvila.“



„Neměla žádnou lidskou interakci. Neměla žádnou lidskou společnost.“



Jak uvedl deník Post , Maxwellová byla držena v přísné ostraze kvůli osudu Jeffreyho Epsteina, odsouzeného sexuálního delikventa, kterému Maxwellová pomáhala sexuálně zneužívat nezletilé dívky. Epstein zemřel v roce 2019 v cele federálního vězení, což bylo oficiálně označeno za sebevraždu.



Lidská interakce by mohla být pro Maxwellovou malou útěchou, protože 28. června ji čeká rozsudek za její odsouzení za obchodování se sexem a další obvinění.



Šedesátileté Maxwellové hrozí trest odnětí svobody až na 55 let, uvedl deník Post.



I když je to pro Maxwellovou špatné, mohla by dostat ještě více. Federální soudce, který 29. dubna zamítl Maxwellové žádost o zrušení jejích rozsudků, však také zrušil dva ze tří rozsudků proti ní za spiknutí s tím, že se „opakují“.



To podle ABC News snížilo její možný trest odnětí svobody o 10 let.



V tomto rozhodnutí však soudkyně amerického okresního soudu Alison Nathanová jasně uvedla, že Maxwellové snaha o zrušení všech rozsudků o vině proti ní nemá oporu v zákoně.



„Rozsudky poroty o vině byly snadno podloženy rozsáhlými svědeckými výpověďmi a listinnými důkazy, které byly u soudu přijaty,“ uvedla v rozsudku.



„Dále tyto body odsuzujícího rozsudku odpovídaly jádru trestné činnosti uvedenému v obžalobě, předloženému vládou v průběhu soudního řízení a o němž byla porota přesně poučena.“



„[Obžalovaný] pouze tvrdí, že Soud by měl „vynést osvobozující rozsudek ve všech bodech obžaloby podle pravidla 29…, protože vláda neprokázala každý prvek obvinění bez důvodných pochybností,“ uvádí se v rozhodnutí a dodává: „Soud s tím nesouhlasí.“



Nathan v rozhodnutí uvedl, že Maxwellův obhájce měl pravdu v tom, že některé body obžaloby se překrývají, a řekl, že přestože se týkaly různých obětí, byly součástí stejného celkového spiknutí.




Kim Dotcom: Hunter Biden půjde kvůli notebooku do vězení a Joe odstoupí z funkce
„Zastřešující spiknutí – které, jak vláda tvrdila a prokázala u soudu, využívalo jedinou ‚příručku‘ k navádění a sexuálnímu zneužívání nezletilých dívek – představuje jediný trestný čin spiknutí s více oběťmi,“ uvedl soud v rozsudku.



Maxwell byl odsouzen za to, že pomáhal Epsteinovi, odsouzenému sexuálnímu delikventovi, sexuálně vykořisťovat a zneužívat dívky.



Maxwellovi právníci tvrdili, že obžaloba Maxwella pouze použila jako obětního beránka pro Epsteina, protože ten zemřel ve vězení v roce 2019 předtím, než se dostal před soud kvůli obvinění z obchodování se sexem.



Maxwellova obhajoba také uvedla, že vzpomínky obviněných byly za desítky let zkreslené a že ženy proti Maxwellovi vypovídaly jen proto, že si myslely, že spolupráce s prokuraturou pomůže nárokům, které vznesly vůči fondu na odškodnění obětí, který spravuje Epsteinova pozůstalost, uvedl server U.S. News .



Zdroj: en-volve.com
Článek Pedofilní elita v panice? Maxwellová souhlasí s odhalením jmen VIP členů se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden