Charta 2022: Akce 1+1
RSS

Charta 2022: Akce 1+1


Vážené signatářky, vážení signatáři,
chtěli bychom Vám všem poděkovat za obrovskou podporu, finanční pomoc a podpisy pod Chartu 2022.
K jejím myšlenkám se již přihlásilo a podpis připojilo více než 50 tisíc občanů nejen České republiky. Je třeba, aby nás bylo ještě více. Jen tak dokážeme politiky i média přesvědčit, že lidí, jimž na demokracii záleží, je opravdu hodně.
Chtěli bychom Vás touto cestou informovat o nejbližších aktivitách Charty 2022. Připravujeme odbornou diskuzi na téma „Svoboda slova a cenzura“. Debatu budeme vysílat živě na Facebooku Charty 2022  https://www.facebook.com/ Charta2022  a na kanále youtube. Přesný termín bude v předstihu zveřejněn na Facebooku Charty a našem webu  www.charta2022.cz .
Obracejí se na nás občané, kteří nepoužívají internet a chtějí Chartu 2022 také podepsat. Pro ně bychom chtěli zřídit podpisová místa. Máte-li zájem nám s tím pomoci a sbírat pod Chartu 2022 osobní podpisy na podpisové archy, napište na  info@charta2022.cz , pošleme Vám všechny potřebné materiály.
Prioritou nejbližších dnů je  Kampaň1+1 . Zapojte se do ní, protože bez vás to nepůjde!
Pokud každý z nás získá pod Chartu 2022 podpis jednoho člověka, bude nás více než 100 tisíc signatářek a signatářů. Taková masa lidí, odhodlaných bránit nezadatelná a nezrušitelná práva a svobody, už bude slyšet. Jakmile dosáhneme počtu 100 tisíce signatářů, svoláme další Manifestaci za ochranu svobody a pro lidská práva. Na ní vyšleme společně vzkaz vládním politikům, že nedovolíme, aby nastolili totalitu či anarchii a budeme dál podnikat kroky k obnovení vlády práva a návratu ke vzájemnému respektu mezi lidmi.
Zasíláme leták, který si můžete vytisknout a šířit mezi občany, kteří zatím nejsou online. Dále logo Charty 2022 v různých provedeních, které můžete použít jako nálepky, pokud je vytisknete na samolepicí papír nebo k přilepení letáku.
Leták (PDF)
Auto nálepka
Auto nálepka 2
Štítky (obdélníky)
Štítky (více tvarů)
Štítky (kulaté)
Vaší pomoci si velice vážíme.
S úctou
prof. MUDr. Jiří Beran, CSc., mluvčí Charty 2022
JUDr. Tomáš Nielsen, mluvčí Charty 2022
JUDr. Jindřich Rajchl, mluvčí Charty 2022


Nejčtenější za týden