Střední škola v Bavorsku zakazuje dívkám minisukně a šortky, aby neurážely muslimy
RSS

Střední škola v Bavorsku zakazuje dívkám minisukně a šortky, aby neurážely muslimy

SLOVANKA


Stále více institucí se v západních zemích podřizuje probíhající islamizaci. Ve veřejných budovách se objevují muslimské modlitebny, ženám se toleruje zahalování a v mnoha jídelnách zmizelo vepřové. Ve snaze vyjít vstříc muslimům se pak občas přikročí i k nařízením, která omezují původní obyvatelstvo jen proto, aby byli muslimové spokojeni. Z jejich strany se totiž žádná tolerance nepožaduje, ta je povinná jen ze strany nemuslimů.






Již od začátku zanedlouho končícího školního roku  zavedlo Bavorsko  výuku islámu na všech školách. To byl asi jen první krok, kterým chce tato spolková země vyjít vstříc muslimům a lze očekávat, že další budou následovat. Jistá škola nyní zachází ještě dál a aby se muslimové neurazili pohledem na spoře oděné dívky, požaduje nyní po studentkách, aby do školy chodily cudně oblékané…
Zmatek  na střední škole v Bavorsku: Navzdory letním teplotám je školačkám zakázáno nosit krátké šaty, sukně nebo šortky. Toto oblečení není vhodné, neboť prý uráží studenty a učitele jiných kultur a náboženství. „Je třeba se podřídit faktu, že škola je kosmopolitní společnost“, říká vedení školy.
Na střední škole v bavorském Ebersbergu je navzdory vysokým teplotám zakázáno lehké, vzdušné oblečení pro školačky. „Někteří spolužáci s přistěhovaleckým původem a zahraniční učitelé by se cítili znepokojeni krátkými sukněmi a topy, které odhalují břicho. Člověk musí vzít v úvahu všechny kultury, právo jednotlivce končí tam, kde se ostatní cítí rozrušeni,“ říká ředitel školy.
Dress code byl podrobně diskutován ve všech třídách, dokonce se konaly i powerpointové prezentace na toto téma. Rodiče některých studentek jsou pobouřeni: nebyli informováni. „Jinak dostáváme zprávu kvůli každé maličkosti,“ říká matka deníku Merkur. Je zvláštní, že učitelé jsou „sexuálně vzrušeni“, když jsou dívky oblečeny tak, že jim je vidět břicho nebo mají příliš hluboký výstřih. „Zákazy, které se týkají pouze dívek, nejsou přijatelné,“ říká další.
Ředitel školy nedokáže pochopit vzrušení kolem oblékání. Také nechápe, že někteří rodiče jsou znepokojeni jeho dalším odůvodněním. „Škola není pláž,“ říká.
Dodávám, že slovo „islám“ znamená podvolení. Právě podobné známky podřizování se islámu jasně ukazují, kam Evropa směřuje. Koná přesně tak, jak to požaduje džihád. Bezvěrci se podvolují nadřazeným muslimům. To je jen krůček k zavedení povinných šátků na školách…

 
Slovanka










The post Střední škola v Bavorsku zakazuje dívkám minisukně a šortky, aby neurážely muslimy first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden