Itálie: Afričan vtrhl do pokoje na univerzitních kolejích a znásilnil studentku
RSS

Itálie: Afričan vtrhl do pokoje na univerzitních kolejích a znásilnil studentku

Itálie zažívá podobný nápor multikulturního obohacování jako sousední Francie. Zde je samozřejmě hlavním důvodem fakt, že je hlavní invazní trasou pro většinu Afričanů. Právě na nich pak leží největší díl v zemi páchané kriminality. I to byl důvod nevídaného úspěchu současné koalice, v níž měly všechny strany uzavření přístavů jako hlavní bod programu.
V poslední době dochází i k většímu počtu znásilnění. Nedávno byla například znásilněna policistka, která se vracela ze služby. Afričan ji omráčil a na ulici znásilnil.
Podobných napadení a pokusů o znásilnění či dokonce dokonaných znásilnění je již tolik, že například Bologna zavedla vyznačené oblasti, kam není ženám vstup doporučován (a to ani ve dne) – tedy skutečně typické šaría zóny.
Ovšem jak ukazuje další případ, tak ženy již nejsou v bezpečí ani doma či dokonce na studentských kolejích, kde by jen málokdo očekával cizího vetřelce…
V univerzitní rezidenci v Turíně ve via Borsellino za polytechnikou byla napadena a znásilněna 23letá dívka z Messiny. K napadení došlo v noci na dnešek: vyšetřovatelé  případ vyšetřují. Podle prvních rekonstrukcí byla studentka ve svém pokoji, když se tam krátce po půlnoci vloupal Afričan. 
Muž ji udeřil do hlavy, způsobil jí poranění hlavy a následně ji týral a znásilňoval. Poté, co jiní obyvatelé univerzitních kolejí zavolali na tísňovou linku, byla ošetřena záchranáři a  převezena do nemocnice Sant’Anna k vyšetřování sexuálního násilí a poté k ošetření kvůli zranění hlavy. Po pachateli, kterým byl asi 25letý, dívce neznámý Afričan, se zatím pátrá.
„Slyšela jsem zaklepání na dveře a v domnění, že je to nějaký jiný student, jsem je otevřela.“ Toto je, pokud víme, první svědectví studentky. Útočníkem byl cizinec, který se vloupal do kampusu. Zdá se, že stejný jedinec dříve zaklepal i na jiné dveře.
23letá dívka zatím zůstává v nemocnici.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 11 Průměrně: 5 ] Článek Itálie: Afričan vtrhl do pokoje na univerzitních kolejích a znásilnil studentku se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden