Náhle zemřel poradce Billa Clintona, který sedmkrát pustil Epsteina do Bílého domu
RSS

Náhle zemřel poradce Billa Clintona, který sedmkrát pustil Epsteina do Bílého domu

Bývalý zvláštní poradce prezidenta Billa Clintona Mark Middleton zemřel v sobotu ve věku 59 let, jak potvrdila jeho rodina. (Foto: Flickr)







Middleton je známý tím, že upevnil přátelství bývalého prezidenta s Jeffreym Epsteinem.



Příčina jeho smrti nebyla potvrzena. Middleton vedl desítky let firmu na výrobu klimatizací v Little Rocku v Arkansasu, než se stal Clintonovým zvláštním poradcem a finančním ředitelem jeho prezidentské kampaně.



„Middletonova rodina ztratila inspirujícího a oddaného vůdce, stejně jako syna, bratra, manžela a otce,“ napsal zástupce společnosti Middleton Heat & Hair v příspěvku na Facebooku.



„Mark za sebou zanechává společnost, kterou pomáhal budovat od základů spolu se svou rodinou a kterou hrdě vedl posledních 25 let.“




Chcete se kamarádit s Clintony? Tak radši uzavřete životní pojistku. Jejich 47 přátel podivně zemřelo
„Žádná slova nemohou vyjádřit náš smutek nad touto ztrátou ani naši vděčnost za vaši podporu a modlitby v tomto období.“



Během svého působení u Clintona údajně pozval Epsteina do Bílého domu nejméně na sedm ze sedmnácti Epsteinových návštěv.



Middleton možná také letěl Epsteinovým letadlem a oba mocné muže spojoval.



Byl také řídícím partnerem investiční společnosti MidCorp Capital a pracoval v několika neziskových nadacích.



V době, kdy pomáhal prezidentu Clintonovi, pracoval Middleton také pod tehdejším šéfem personálu Thomasem „Mackem“ McCartym.



V únoru 1995 Middleton z Bílého domu odešel. Následujícího roku vyšetřování Bílého domu zjistilo, že zneužíval svého přístupu k imponujícím obchodním klientům, a byl mu zakázán vstup do objektu bez souhlasu nadřízeného.



Tato tvrzení popíral.



Po Middletonovi zůstali manželka Rhea, dvě dcery Lindsay a Lauren, otec Charles Middleton, matka Anita Middleton-Kellarová, bratr Steven Middleton a sestra Sandra Leeann Middleton-Marshallová.



Místo květin Middletonova rodina žádá smuteční hosty, aby přispěli na službu Navigate Counseling and Wellness, která se specializuje na poradenství a terapii ve spojení s církví New Life.



Zdroj: the-sun.com
Článek Náhle zemřel poradce Billa Clintona, který sedmkrát pustil Epsteina do Bílého domu se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden