Zpráva z londýnského setkání bojovníků proti WEF: Je Velký reset nevyhnutelný?
RSS

Zpráva z londýnského setkání bojovníků proti WEF: Je Velký reset nevyhnutelný?

Lidí, kteří ví, oč se v současné době hraje, je jen malá hrstka. Tato malá hrstka – oněch pomyslných 5% bdících – je nyní pod frontálním útokem 5% těch, kdo jsou na opačné straně – tedy všech, kdo změnu světového řádu organizují a jejich loutek.
Loutky globalistů, jejichž cílem je zabránit probuzení spících mas, tedy v mnohém přitvrzují. To můžeme vidět na posilující cenzuře, stále tvrdším nálepkování oponentů i útokům v „jejich“ médiích.
Nyní bude záležet na tom, kdo bude ve svém konání úspěšnější. I proto se odpůrci Velkého resetu, snažící se probudit spící masy, po celém světě organizují. K jednomu ze setkání bojovníků proti Velkému resetu došlo i v Londýně…
Je Velký reset nevyhnutelný? Tato otázka byla ústředním bodem setkání, které minulý týden uspořádala nadace Together.
Během setkání podnikatel Matt Gubba řekl, že Velký reset je všechno, jen ne nevyhnutelný. „Máme před sebou dlouhou bitvu,“ řekl. „Je mnoho věcí, které můžeme udělat. Globalisté a lidé z WEF budou muset zdolat mnoho překážek, aby uskutečnili své plány. Takže mají před sebou velkou bitvu.“


Jak ukázal přístup ke covidu, všechno stojí a padá s poslušností. „Nejdůležitější věc, kterou můžeme udělat, je pokračovat v mluvení, odolávat pokusům o zavedení hrozných, drakonických, autoritářských politik, které WEF tolik miluje, jako je digitální identita, digitální měna centrální banky a skóre sociálního kreditu,“ řekl podnikatel, který zvažuje založení organizace pro boj proti WEF.
„Je velmi důležité, abyste byli slyšet a mluvili o těchto věcech, protože nakonec to mohou realizovat pouze tehdy, pokud s tím lidé budou souhlasit,“ zdůraznil.
„Pokud se to nestane, Velký reset je odsouzen k zániku.“
Gubba poukázal na to, že jsme stále roky vzdáleni od CBDC, digitální identity a skóre sociálního kreditu. „Takže máme ještě trochu prostoru k dýchání,“ řekl a dodal, že bychom neměli ztratit ze zřetele cíl: pokusit se zabránit tomu, aby se to všechno uskutečnilo.
A tomu lze zabránit pouze probuzením spících mas…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Zpráva z londýnského setkání bojovníků proti WEF: Je Velký reset nevyhnutelný? se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden