Američané se chystají na vojenské střetnutí s Čínou kvůli Taiwanu a přesunuli k Havajským ostrovům zahorizontální plovoucí radar včasného varování a na cestě jsou bombardéry B-52 do Austrálie! Republikánská strana po převzetí moci po volbách přeorientuje
RSS

Američané se chystají na vojenské střetnutí s Čínou kvůli Taiwanu a přesunuli k Havajským ostrovům zahorizontální plovoucí radar včasného varování a na cestě jsou bombardéry B-52 do Austrálie! Republikánská strana po převzetí moci po volbách přeorientuje

Američané se chystají na vojenské střetnutí s Čínou kvůli Taiwanu a přesunuli k Havajským ostrovům zahorizontální plovoucí radar včasného varování a na cestě jsou bombardéry B-52 do Austrálie! Republikánská strana po převzetí moci po volbách přeorientuje válečné úsilí z Ukrajiny do Tichomoří proti Číně, shodují se experti na situaci ve Washingtonu! Evropská unie zůstane na podporu Ukrajiny úplně sama, finančně i vojensky, což povede ke zhroucení veřejných rozpočtů Evropské unie! Rusům stačí jenom čekat, až se EU položí sama vlastním úsilím!
Petr Fiala je jako 11. kolo u vozu a nikdo ho nebere vážně. Do Kyjeva za Volodymyrem Zelenským přijel de facto na výjezdní politický pohřeb Evropské unie, protože Ukrajina se již de facto stala pro Brusel politickým a ekonomickým balvanem, který EU táhne ke dnu. V pondělí se v Praze zastřelil před Úřadem vlády první člověk a už druhý den v úterý vyrostlo na místě pietní vzpomínkové místo [ 1 ] se svíčkami , které obklopili policisté a ozbrojené kordony.
Lidé se začali scházet k uctění památky 74-letého muže, kterého podle našich včerejších informací od našeho zdroje dohnala k tomuto činu tížívá situace s dluhy, které vznikly kvůli fakturám za energie. Muži podle dalších informací nezbývaly peníze dokonce ani na jídlo, zanechal po sobě dopis, který ale byl v úterý oficiálně popřen, že prý žádný dopis nezanechal. Jak se dalo očekávat, na případ je uvaleno informační embargo a nic se nesmí dostat ven.
Zahorizontální radar americké armády na plovoucí plošině A situace bude podle všeho mnohem horší. Americká média přinesla v úterý informaci, že Pentagon nařídil přesunout k Havajským ostrovům plovoucí zahorizontální radar včasného varování, který má varovat USA před odpálenými raketami z Číny a rovněž z KLDR proti USA. Podle amerických pozorovatelů dojde 8. listopadu v USA k naprostému politickému zemětřesení a Republikánská strana podle očekávání ovládne obě komory amerického Kongresu.
Ihned poté by mohlo dojít k impeachmentu Joe Bidena pro zdravotní neschopnost a Kongres by použil autorizační zákony pro dočasné vedení vojenských operací. Republikáni se podle všeho okamžitě přeorientují z války na Ukrajině do Tichomoří a na přípravu konfliktu s Čínou. Od všech Republikánů prakticky unisono zaznívá, že pro USA největší hrozbu nepředstavuje Rusko ale Čína, zatímco Joe Biden hrozbu z Číny ignoruje. A nejde jenom o radar včasného varování.
Americký režim se po volbách do Kongresu přeorientuje na válku proti Číně v Tichomoří
Pentagon oznámil [ 2 ] , že rozmístí v Austrálii bombardéry B-52 jako odstrašení Číny a mělo by se podle všeho jednat o trvalé rozmístění americké armády v Austrálii. Tyto válečné přesuny již nyní ukazují, že Pentagon nečeká ani na výsledky voleb a rovnou přijímá kroky proti Číně. Republikáni sice nejsou přáteli Ruska, ale z jejich pohledu je největší hrozbou právě posilování Číny v Tichomoří, a to je prostor, kde Američané mají své vlastní a dlouhodobé zájmy. Podle amerických politologů dojde po 8. listopadu k mohutnému přeorientování vojenského angažmá USA z prostoru Ukrajiny do Tichomoří a proti Číně.
Bombardéry mají být rozmístěny na severu Austrálie na základně Tindal Air Base V důsledku toho dojde v Evropě k bizarní situaci, kdy celý balvan v podobě rozvrácené Ukrajiny zůstane přikovaný k nohám Evropské unie a Brusel zůstane úplně sám v otázce pokračování financování a zbrojní pomoci Ukrajině. Evropská unie nemá prostředky na to, aby mohla subvencovat a finančně držet nad vodou válečné operace Kyjeva, když podle informací každý den potřebuje Ukrajina k pokračování svého boje 2 miliardy hřiven, tedy asi 55 milionů dolarů denně.
Ovšem  válečné ztráty Ukrajiny na infrastruktuře činí rovné 4 miliardy dolarů každý den! Uvedl to nedávno ukrajinský premiér Denis Šmihal [ 3 ]. A představte si, že v úterý uvedl český Úřad vlády, že Fialova vláda posoudí českou záruku za část evropského úvěru na pomoc Ukrajině. Vláda ve středu posoudí návrh Evropské komise, aby se Česko zaručilo za část úvěru na finanční pomoc, kterou EU poskytuje Ukrajině [ 4 ] . Česká záruka by měla činit 1,4 miliardy korun, uvedlo ministerstvo financí, které materiál vládě předkládá.
Po odchodu Američanů z angažmá na Ukrajině zůstane Bruselu na bedrech financování Kyjeva se vším všudy, bude to na úkor obyvatel EU
Členské státy EU by se dohromady měly zaručit za 61 procent půjčky v celkové hodnotě pěti miliard eur (122,4 miliardy korun), kterou si EU vzala na poskytnutí pomoci. Jenže, tato půjčka pro Ukrajinu představuje ve skutečnosti pro Ukrajinu jen výdaje na válku, ne na rekonstrukci energetiky či infrastruktury! Chápete? Kyjev potřebuje 55 milionů dolarů denně, aby mohl pokračovat ve válce proti Ruské armádě, ale ztráty na infrastruktuře jdou ke 4 miliardám USD denně.
A víte, kdo to dosud platí? Americký státní rozpočet! Jakmile se americká kasička přeorientuje z Ukrajiny do Tichomoří, tak celá Ukrajina spadne do náruče EU jako hořící a žhnoucí válečný balvan, který potřebuje chladit 4 miliardami EUR každý den, jinak Ukrajina zkolabuje a s ní i celá Evropská zahraniční politika. A víte, co v této situaci bude chtít udělat Brusel?
Petr Fiala v Kyjevě nasliboval Zelenskému hory doly Bude chtít Ukrajině nadále pomáhat namísto USA, i když na to nebudou peníze, takže se země EU budou zadlužovat, aby si mohly půjčit peníze a poskytnout je Ukrajincům. Na straně druhé se budou ořezávat služby pro občany zemí EU, začnou se zvedat odvody za zdravotní a sociální pojištění, začnou se zavádět nové daně, mimořádné daně atd. A to všechno kvůli tomu, aby zbyly peníze pro Ukrajinu. Jenže, tento systém povede k vypuknutí nejen zoufalých činů a projevů sebevražd starších lidí před Úřadem vlády, ale povede to i k povstáním a k nepokojům, které začnou otřásat evropskými metropolemi.
Ukrajina se stane přesně tím balvanem, o kterém se píše v Surovikinově doktríně. A Evropa je připravena se nechat tímto balvanem nechat stáhnout ke dnu, koneckonců se podívejte na Fialu, který trajdá do Kyjeva a slibuje Zelenskému hory doly, zatímco před jeho vlastním Úřadem vlády se střílí do hlavy první občan, který tu Fialovu katastrofální vládu už prostě nedával.
Válka musí pokračovat, aby se EU mohla obnovit a hospodářsky oživit na plánu obnovy Ukrajiny!
Američané dají od Ukrajiny ruce pryč podobně, jako dali ruce pryč po 20 letech od Afghánistánu a dnes v něm opět vládne Taliban a znovu je zavedeno právo Šaríja. Dvacet let se v Kábulu, podle Miloše Zemana, bojovalo za Prahu, aby po 20 letech se Američané stáhli s nulovým výsledkem. Ukrajina nebude u Američanů jiný případ . Jakmile v USA dojde ke změně Kongresu, tak se změní i angažmá americké agrese, které si najde jiného a aktuálnějšího protivníka, konkrétně Čínu.
Není to složité uvažování. Zuří válka na Ukrajině, ale co dělá americká armáda? Nasunuje americké vojáky a bombardéry do Austrálie proti Číně a přesouvá k Havaji radar proti čínským balistickým mezikontinentálním raketám, které by Čína v případě války odpálila na USA. To jsou priority americké armády, nikoliv Ukrajina nebo Evropa, ale Tichomoří a Čína.
Kyjev spolu s premiérem Petrem Fialou navštívil i ministr vnitra Vít Rakušan (vlevo) Problém je pouze v tom, že po stažení USA z angažmá na Ukrajině v tom bude chtít pokračovat Brusel a země Střední Evropy, především vlády Petra Fialy, Tadeusze Morawieckého a rovněž Olafa Scholze, který vidí v Ukrajině obrovskou obilnici a zdrojovou zásobárnu nerostů pro potřeby IV. Říše, tedy pardon, Evropské unie pod vedením Německa.
Nemyslete si, ten důvod parcelování Ukrajiny a rozdělování si území na mapě, která země EU bude renovovat a rekonstruovat jaká území na Ukrajině, to není jen tak plácnutí do vody. To je plán EU na novou evropsku konjunkturu jako byla ve zničené Evropě po II. sv. válce. Rozmlácená Ukrajina totiž paradoxně pro EU může znamenat nastartování a oživení hospodářského růstu v celé EU, protože obnova nějaké velké země po válce je pokaždé hnacím motorem obrovského hospodářského růstu pro země, které se na obnově podílejí.
Nový Marshallův plán EU na obnovu Ukrajiny má jeden háček, cesta k plánu vede pouze přes totální porážku Ruské armády
To je známá ekonomická poučka, každý ekonom ví, že válka vydělává celkem dvakrát. Nejprve vydělává obrovské peníze vojensko-průmyslovému komplexu, který vydělá na válce obrovské příjmy, a podruhé válka vydělává po jejím skončení, když se spustí plán na rekonstrukci a obnovu, který vydělává obrovské peníze stavebním a průmyslovým podnikům. Polský premiér ale již pro polský tisk řekl, že někteří lídři EU již připouštějí ukončení války na Ukrajině porážkou Ukrajiny.
Morawiecki: Někteří lídři EU připouštějí ukončení konfliktu porážkou Ukrajiny, volá polský premiér. Mateusz Morawiecki se domnívá, že Ukrajina je nyní pod neuvěřitelným tlakem. “ Mám dojem, že někteří vedoucí představitelé EU by nejraději, aby vše zůstalo při starém. Připouští, že válka může skončit porážkou Ukrajiny. Rétorika ruského prezidenta V. Putin naznačuje, že nemá zájem o seriózní jednání s Ukrajinou a stále sleduje maximalistické cíle speciální operace .”
Právě proto globalčiky zírají na okousanou mršinu Ukrajiny a sbíhají se jim sliny, protože v té mršině vidí možnost své vlastní záchrany a vlastního přežití EU , která se zachrání ekonomicky tím, že spustí novodobý Marshallův plán obnovy Ukrajiny, což povede k mamutí konjunktuře Evropské unie na minimálně příštích 40 let. Nemají jiný plán na záchranu EU, než je stará osvědčená cesta na 6. prioritě, jenže ta má zákeřné úskalí, že nejprve je potřeba válku vyhrát, aby se plán obnovy a konjunktury dal realizovat. Jinak to skončí opakem, naprostým krachem a kolapsem evropského impéria.
Morawiecki: Jenže, k tomuto plánu vede jen jedna jediná cesta: Přes kompletní a úplnou porážku a kapitulaci Ruské armády na Ukrajině! A protože projevy šílenství mají mnoho podob, tak politici EU tomuto šílenému plánu věří. Nevěřit by totiž znamenalo čelit faktu rozpadu a zániku Evropské unie a celého Kolektivního Západu. Proto se nedivte, že všichni politici v EU řvou a křičí do zbraně, do války, že válka musí pokračovat, protože vědí moc dobře, že jenom porážka Ruska může zachránit EU a její ekonomiku v podobě obnovy Ukrajiny. Proto nečekejte, že Fiala změní názory, až lidé vyjdou do ulic. Bude křičet do války a do zbraně i ve chvíli, kdy země EU budou navyšovat své schodky rozpočtů pro Ukrajinu, zatímco lidé se budou hroutit pod likvidační inflací a astronomickými fakturami nejen za energie, ale úplně za všechno.
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden