Německo: Ázerbájdžánec zabil ženu střelbou do hlavy na ulici před jejím synem
RSS

Německo: Ázerbájdžánec zabil ženu střelbou do hlavy na ulici před jejím synem

Vraždy ze cti, které byly ještě tak před 15 lety občasným excesem v rámci turecké komunity, se nyní staly v Německu natolik obvyklými, že pro ně zavedli zvláštní kategorii. Není již týdne, aby k nějaké vraždě ze cti – ať už dokonané nebo ve stadiu pokusu – nedošlo.
Plánoval krutý krvavý čin na 590 kilometrů dlouhé cestě z Chemnitzu do Heide? Horor v idylickém městě u Severního moře: Odloučená manželka (37) byla popravena před zraky svého syna (13)!
Uprostřed ulice v Heide ve čtvrti Dithmarschen zabil muž (54) v pondělí odpoledne ve 14:22 svou ženu střelou do hlavy.
37letá žena z Chemnitzu šla se svým 13letým synem po chodníku v Klaus-Groth-Straße v Heide, když najednou vedle ní zastavila Škoda, spolujezdec vystoupil a náhle na ni vystřelil.
Žena se zhroutila a ležela bez života na chodníku. Střelec se vrátil do auta, ale o chvíli později se nechal odvézt na policii a sám se přihlásil. Je to 54letý manžel a otec 13letého chlapce. Manželé v současné době žili v rozluce.
Rodina z Ázerbájdžánu žila v Chemnitzu. Po rozchodu se matka a syn v září přestěhovali do Heide. V pondělí jel manžel z Chemnitzu do Heide autem se známým, pravděpodobně s krutým úmyslem brutálně zavraždit svou ženu.
Očitý svědek okamžitě přiběhl k oběti, která ležela na zemi a stěží poznal její obličej. Důchodce řekl: „Všude byla krev. Přistoupil jsem k ženě, chytil ji za ruku a řekl jí, že pokud mi rozumí, má mi ruku stisknout. Nereagovala však.“
Žena byla převezena do nemocnice v Heide na pohotovost, kde zemřela v důsledku svých vážných zranění. 13letý syn utrpěl šok a v současné době se stále léčí v nemocnici. Úřad péče o mládež je zapojen a objasňuje další péči o dítě.
Policejní mluvčí potvrdila novinám BILD: „Byl to vztahový zločin.“
Poté, co střelce vysadil na policejní stanici, řidič (33) opět odjel. Policisté ho však dokázali zastavit a také ho odvezli na policejní stanici k výslechu.
Vrah bude předveden před soudce a je ve vazbě. Oddělení vražd K1 z Itzehoe vyšetřuje manžela. Vražedná zbraň byla zabavena.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Německo: Ázerbájdžánec zabil ženu střelbou do hlavy na ulici před jejím synem se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden