Bergoglio opět podpořil islamizaci světa
RSS

Bergoglio opět podpořil islamizaci světa

Zásadním úkolem Bergoglia na jeho postu je podpora islamizace Evropy, ale také zbytku světa. I to byl důvod, proč byl na svůj post usazen. Již v roce 2019 se sešel s nejvyšším představitelem sunnitského islámu, kde hovořili o údajném „sblížení náboženství“. V praxi to však má znamenat, že území, která byla dosud nemuslimská, budou plně předána islámu.
Bergoglio se nikdy od nástupu na svůj post ani v nejmenším nezajímal o křesťany, kteří jsou nyní utiskováni a vyvražďováni v mnoha islamizovaných či již islámských zemích – zejména pak v Africe , kde je v Nigérii denně zavražděno několik křesťanů, jsou vypalovány křesťanské vesnice a kostely a mnoho křesťanů – zejména žen – je násilně konvertováno. To se děje i v dalších afrických islamizovaných zemích.
Podobné násilné konverze zažívají mladé křesťanské dívky například i v Pákistánu , kde se již tato praxe i z pohledu západem podporované současné vlády stala zcela legální. Křesťanská komunita je v této zemi celkově velmi silně perzekuována.
Ovšem v poslední době se stávají křesťané pronásledovanými také v evropských zemích , čemuž vydatně napomáhá Bergoglio tím, že tyto země pomáhá islamizovat.
Je dokonce prokázáno, že křesťané jsou v současné době nejpronásledovanější náboženskou skupinou na světě, což ovšem Bergogliovi, který je svojí podvratnou činností zdatnou podporou neméně podvratné EU, nebrání v tom, aby aktivně napomáhal islamizaci Evropy podporou muslimské invaze. Jeho perzekuované a vražděné ovečky ho jednoduše ani v nejmenším nezajímají.
Jeho islámský protějšek – šejk Ahmed al-Tayyeb oproti tomu neváhá pro podporu islamizace světa předvádět příkladnou práci džihádisty. Jeho takíja (přetvářka) ve vztahu s Bergogliem je příkladná, každý pravověrný muslim, který žije mezi bezvěrci a potřebuje provozovat tuto část džihádu, si může z jeho nejvyššího pozemského představitele vzít příklad.
Šejk Ahmed al-Tayyeb, který je jako velký imám káhirského Al-Azharu nejpřednějším duchovním sunnitského islámu, se v pátek znovu setkal se svým přítelem papežem Františkem v Bahrajnu. Kdykoli se tito dva setkají, vždy všem oddaným ovcím naservírují čerstvé hromady cynických lží a páteční epizoda nebyla jiná. Ve skutečnosti to byl jeden z nejvýraznějších příkladů toho, jak islámští vůdci využívají mezináboženský dialog k prosazování svých vlastních cílů a znovu a znovu potvrzují, že své naivní křesťanské protějšky považují za hlupáky.
V Bahrajnu  al-Tayyeb tvrdil, že „to, co se čas od času říká a propaguje o zavedení války v islámu proti nevěřícím, není pravda. Ve skutečnosti je to skutečná lež o islámu a životě jeho proroka, i když je to potvrzeno některými stoupenci stejného náboženství, náboženství, které je založeno na důkazech a svědectvích, ne na dvojznačnosti a lžích.“
„Lež“, kterou měl al-Tayyeb na mysli, byla snadno prokazatelná teze, že islám je jediným hlavním světovým náboženstvím, které má rozvinutou doktrínu zahrnující válku pro podrobení nevěřících. Navzdory prohlášením v tomto smyslu od četných muslimských duchovních a nepopiratelným důkazům o více než 42 000 násilných džihádistických útocích, k nimž došlo po celém světě za posledních 20 let, al-Tayyeb trval na tom, že to všechno bylo nedorozumění.
Vrcholem al-Tayyebovy mistrovské takíji pak bylo prohlášení, že muslimští učenci by měli „pokračovat ve zdůrazňování toho, co islám zahrnuje, pokud jde o vznešené ideály, lidské bratrství a spolupráci a další společné rysy, na kterých se Západ a Východ shodují a vítají je.“
Ano, skutečně mistrovská přetvářka před těmi, kdo neznají Korán, jehož základem je boj proti bezvěrcům a jejich konverze. Možná by mohl vysvětlit, kde přesně Korán vyzývá k „lidskému bratrství a spolupráci“ s nemuslimy, které islámská svatá kniha nazývá „nejodpornějšími ze stvořených bytostí“ (98:6).
Pasáž o bratrské spolupráci s nemuslimy v Koránu hledat nemusíte, ta totiž neexistuje. Podřadný nemuslim může být podle Koránu pouze otrokem nebo tolerovaným podřadným sousedem, který je povinen odvádět nadřazenému muslimovi speciální daň. To tedy v lepším případě, většinou je doporučováno, aby byl ten, kdo odmítne na obsazeném území konvertovat, zbaven života.
To, co je prezentováno jako „sbližování náboženství“ je jen odevzdáváním nemuslimských území muslimům. Jak skvěle se tento úkol daří je ostatně patrné i na tom, jak rychle se islamizují některé západoevropské země. A to i za plné podpory Bergoglia….
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Bergoglio opět podpořil islamizaci světa se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden