Ukrajinskí vojaci používajú nacistické symboly, obete ako počas hladomoru za Stalina
RSS

Ukrajinskí vojaci používajú nacistické symboly, obete ako počas hladomoru za Stalina

Ukrajina je krajina, ktorá desaťročia bola zotročovaná a devastovaná. Boli tam umelo vyvolávané nepokoje, nenávisť medzi rôznými skupinami ľudí. Niektorí možno spomínajú na besnenie za čias Stalina pod vedením Žida Lazara Kaganoviča, kedy nechali niekoľko miliónov Ukrajincov vyhladovať až do takej miery, že ľudia sa požierali navzájom.
Kaganovič se narodil v roce  1893   židovským  rodičům ve vesnici Kabany na  Ukrajině . Bol blízkým spolupracovníkom Stalina. https://cs.wikipedia.org/wiki/Lazar_Kaganovi%C4%8D
Práve Stalin, ktorý mal tiež Židovský pôvod po matke chcel zničiť súkromné vlastníctvo pôdy. Bol dôsledkom kolektivizácie poľnohospodárstva. Dnes to zažívame v rámci EÚ a novodobých green deal (zelených agiend), čo sú nástroje tých istých psychopatov alebo osôb s tými istými psychopatickými vlastnosťami a charaktermi. Akurát dnes sa označujú za liberálov a ochrancov prírody. Výsledok ich aktivity je bieda, mizéria a deštrukcia množstva ľudí. Štátny aparát pod vedením týchto zločincov ľuďom bral zrno, chlieb s cieľom nechať ich vyhladovať a zredukovať populáciu. Zastaralé spôsoby eugeniky, dnes sa to deje prostredníctvom nekvalitnej stravy, liekov, vakcín.
Aj v týchto rokoch bola Ukrajina experimentálnym „laboratóriom“ Stalinského Ruska, kde sa zavadzali nehúmanné reformy ako prvé. Ukrajine je aj v súčasnosti „laboratoriom“ kde testovali biologické zbrane, skúšali revolúcie a aktuálne zavádzajú Green deal formou vojny. Putin bombarduje elektrárne a tým ľudia prichádzajú o elektrinu, z čoho bude vyplývať hlad a chudoba.
Práve aj vďaka minulosti a súčasnosti sa mladež na Ukrajine radikalizovala, neistá situácia, propaganda z nich urobila ľudí, ktorí nemajú problém sa schyľovať ani k podpore nacizmu.
Práve odoberanie pôdy roľníkom bola cesta prechodu k industrializácii. Stalin a jeho zločinní lokaji ako Kaganovič boli osoby, ktoré vtedy zavádzali Nový svetový poriadok a deštrukciu ľudí prechodom do priemyslu a ich odklonenie od rolníctva.
Tí, čo potajme pestovali, alebo nedávali dostatok zrna, chlebu štátu..skončili na roky v gulagoch. Gulagy boli koncentračné tábory, kde sa pri ich besneni uplatnil ďalší zločinec Židovského pôvodu – Genrikh Yagoda.

Lazar Kaganovich A súčasná doba: https://twitter.com/ZvikaKlein/status/1588510693468557314

Aj tento konflikt ako väčšina iných je nástrojom elít na vraždenie sa ľudí medzi sebou. V týchto bojoch nezabíjajú oligarchov, elity…zabijajú sa obyčajní ľudia medzi sebou.


Nejčtenější za týden