Vědci zjistili, že 100 % modelů globálního oteplování je účelově nadsazených
RSS

Vědci zjistili, že 100 % modelů globálního oteplování je účelově nadsazených

Období covidismu skončilo, svět se nyní zaměstnává ukrajinským konfliktem a záměrně vyvolanou krizí a v pozadí bez větší pozornosti se již k realizaci připravuje největší podvod ze všech. Podvod, který je připravován již více než 50 let a lidstvo je na něj systematicky připravováno a je také patřičně indoktrinováno – a to včetně vzdělávacího systému.
Jen díky desítky let trvajícímu šíření účelových lží se mohly tyto nesmysly dostat do podvědomí ovládaných mas coby nezpochybnitelná pravda. Většina populace je tedy v tomto směru patřičně indoktrinována a hlupáků, kteří věří, že lidskou činností produkovaný CO2 způsobuje údajné globální oteplování, je víc než dost.
Většina z nich bude jistě velmi ochotna si ve jménu „ochrany klimatu“ nechat 24 hodin denně měřit uhlíkovou stopu a s nadšením se pustí i do konzumace brouků a červů.
Po jasných důkazech faktu, že arktické ledovce se nezmenšují a několika extrémně studených zimách v různých koutech světa (letos v Austrálii i Argentině) se již mantra o „globálním oteplování“ změnila na „klimatické změny.“ Tupá masa přesto věří i nadále.
Pro podporu těchto nesmyslných tezí vyráží na silnice či do muzeí, galerií a autosalonů velmi slušně placení klimatičtí šílenci, kteří mají této pohádce dodat věrohodnosti zejména mezi nejmladší generací. I proto nejsou trestáni – a to dokonce ani tehdy, kdy za nimi zůstanou mrtví.
Hlasy, které upozorňují na všechny nesmyslné klimatické lži, jsou pak umlčovány.
Dr Roy Spencer , známý klimatolog a kritik šílených klimaalarmistických vizí nezměrné apokalypsy, publikoval tento článek  20. října.
Dr. Spencer je jedním z hlavních přispěvatelů k družicovému měření teploty a v současnosti je vedoucím týmu pro nejlepší/jediné satelitní globální mikrovlnné teplotní radiometry nasazené NASA.
Dr Spencer porovnal všechny klimatické modely za posledních 50 let a zjistil, že KAŽDÝ JEDEN MODEL velmi výrazně nadhodnocuje globální oteplování.

modře: realita, červeně: různé klimatické předpovědi
Těchto 36 modelů jsou modely katalogizované na webu  KNMI Climate Explorer , používající TAS (teplota vzduchu na povrchu), jeden člen na model, pro scénář radiačního působení ssp245. (Web uvádí 40 modelů, ale čtyři modely mají duplicitní výpisy). Pozorování povrchové teploty pocházejí z  NOAA/NCEI  .
Oficiální pozorování NOAA udávají 50letý letní teplotní trend +0,26 C/dekádu pro USA, zatímco modelové trendy se pohybují od +0,28 do +0,71 C/dekádu.
Dále dr. Spencer uvádí:
Pro kontrolu pozorování jsem vzal 18 denních měření UTC ze 497 stanic ASOS a AWOS v  Global Hourly Integrated Surface Database  (většinou nezávislých na oficiálních homogenizovaných datech NOAA) a vypočítal jsem podobné trendy pro každou stanici zvlášť. 
Potom jsem vzal medián všech hlášených trendů z každého ze 48 stavů a ​​z těchto 48 středních hodnot jsem provedl 48-stavový plošně vážený teplotní trend, po kterém jsem také dostal +0,26 C/dekádu. Všimněte si, že by to mohlo být nadhodnocené, vzhledem k rostoucím efektům městských tepelných ostrovů, které falešně ovlivnily trendy za posledních 50 let, a já jsem v tomto ohledu neudělal žádnou úpravu.
Důležitost tohoto zjištění by měla být zřejmá: 
Vzhledem k tomu, že energetická politika USA závisí na předpovědích z těchto modelů, měla by být jejich tendence produkovat příliš velké oteplování (a pravděpodobně také s oteplováním související změnu klimatu) zohledněna při plánování energetické politiky. 
Pochybuji, že tomu tak je, vzhledem k přeháněním informací o změně klimatu, které běžně propagují ekologické skupiny, protestující proti ropě, média, politici a většina vládních agentur.
Tolik závěry jednoho z nejpovolanějších odborníků na světě. Jenže podobné informace, které zcela potírají běžně šířenou klimatickou propagandu, se globalistům nehodí k realizaci jejich cílů – přechodu na „zelené“ energie, pokračujícímu vyvlastňování farem, likvidaci dobytka a propagaci hmyzí stravy či umělého masa.
Ani tisíce odborníků, kteří na lži upozorní, na globalistických plánech založených na údajné změně klimatu způsobené člověkem, nic nezmění. I proto musí být tyto nepohodlné informace cenzurovány…
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Vědci zjistili, že 100 % modelů globálního oteplování je účelově nadsazených se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden