Zbabělý Petr Fiala
RSS

Zbabělý Petr Fiala

PETR ZDOBINSKÝ
Tak jsem jel v neděli tramvají kolem úřadu vlády. Ten připomíná pevnost. Nádvoří před vchodem do budovy zahrazeno kovovými ploty, pouze samovolné malé pietní místo, za člověka, který se tam před nedávnem zastřelil, je obkrouženo. Proč a čeho se Fiala tak bojí, když sliboval jinou, slušnou politiku ? To není poprvé, co jsem si všiml, že se úřad vlády za Fialy tak opevňuje.
Za Andreje Babiše, když chodily kolem úřadu vlády pochody protestujících proti covidovému teroru, to tak nebývalo. Před úřadem vlády stáli 2 policajti v uniformě a 1 v civilu, označen páskou na rukávě. To stačilo. Asi se AB národa nebojí, i přes to, že je kontroverzním politikem.
I v předvolební kampani ke komunálním volbám bylo vidět, jak se zbaběle Fiala vyhýbá lidem. Nikde se nedalo zjistit, kde bude veřejně vystupovat.
Myslím, že Fiala, ODS a pětikolka mají pouze 3 politické cíle:
– aby se co nejvíce obyvatel této země mělo co nejhůře
– aby, co nejvíce českých živnostníků, malých i velkých firem skončilo, zkrachovalo, ztratilo svou konkurenceschopnost
– bezmezné nadpráví a zvýhodňování Ukrajinců
Solidaritu s finanční situací národa projevuje Fiala následovně:
– nehorázné a nedůvodné zvýšení platů politiků
– zrušení limitujícího počtu politických náměstků, aby bylo dost koryt pro vyvolené
– zřizování zbytečných úřadů jako Digitální informační agentura
– nabírání dalších a zbytečných státních zaměstnanců – třeba šéf oddělení pro šíření vládní propagandy a vládních lží pan Michal Klíma a spol.
– rozhazování peněz, za zbytečnou inzerci, kde se dozvíme, že existuje sociální dávka příspěvek na bydlení, zejména na webech, které nikdo nečte, jako Forum24
The post Zbabělý Petr Fiala first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden