Rusko zaslalo dlouhý dopis 195 členským zemím OSN, zpochybňuje v něm americké vedené této organizace
RSS

Rusko zaslalo dlouhý dopis 195 členským zemím OSN, zpochybňuje v něm americké vedené této organizace

Pokud jste se někdy zajímali o to, kdo byl u vzniku OSN a na čí popud byla tato organizace založena, pak vám bude jasné, že jde jen o další zájmovou organizaci Deep state. Možná vám více napoví, když prozradím, že budovu, která patří OSN, darovali k těmto účelům Rockefellerové. Již je vám jasnější, kdo ve skutečnosti tuto organizaci ovládá?
Jisté je, že nejde o nezávislou organizaci a jediné, co by bylo ku prospěchu věci a světového míru, by bylo její úplné zrušení. OSN je nezávislá asi tak jako WHO – tedy i mocenské skupiny, které obě organizace (a mnohé další) ovládají, jsou prakticky totožné.
Rusko zřejmě nyní reaguje mimo jiné i na fakt, že OSN zamítla žádost na vyšetřování působení amerických biolaboratoří na Ukrajině.
USA nyní uvažují jak to navléknout, aby mohlo být Rusko z OSN vyloučeno. Rusko navrhuje zřízení nové organizace a je více než pravděpodobné, že pokud skutečně dojde k vyloučení Ruska z OSN, tak země BRICS + založí nějakou zcela novou mezinárodní platformu.
Ruská federace zaslala obsáhlý dopis 195 členským státům Organizace spojených národů, v nichž popisuje jejich potíže při získávání víz pro své diplomaty v OSN.
Zdůrazňuje, že Washington již neskrývá přání omezit počet ruských diplomatů přítomných na Valném shromáždění a v různých výborech. Odsuzuje porušování Dohody o sídle, tedy závazků přijatých Spojenými státy, že bude hostit sídlo OSN. Nakonec odkazuje na rezoluci 76/122 přijatou Valným shromážděním dne 6. prosince 2021, ve které již byly Washingtonu připomenuty jeho povinnosti.
Tento dopis, svou formou velmi neobvyklý, přichází v době, kdy Spojené státy znásobují svůj vliv na Valné shromáždění, aby hlasovalo o reformě charty OSN, která by z organizace vyloučila Rusko. Moskva, která předvídá nejhorší, plánuje vytvořit jinou strukturu než OSN, která by řešila mezinárodní spory v souladu s mezinárodním právem, v souladu s tím, co v té době udělal car Mikuláš II. s Haagskými konferencemi.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Rusko zaslalo dlouhý dopis 195 členským zemím OSN, zpochybňuje v něm americké vedené této organizace se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden