Americká média tvrdí, že sčítání hlasů může trvat týdny
RSS

Americká média tvrdí, že sčítání hlasů může trvat týdny

V návratu do roku 2020 ABC News uvádí, že „rudý přelud“ by mohl v noci vypadat jako velké vítězství republikánů, ale úplné sečtení hlasů by mohlo trvat „týdny“. (Foto: Youtube)







Dědictví zpravodajství zveřejnilo článek s názvem „Předčasné výsledky volební noci nemusí ukazovat konečné počty (a proč je to v pořádku)“.



Článek vysvětluje, že republikáni mohou „zdánlivě vést nad svými demokratickými soupeři, a to dokonce s velkým náskokem“ ve federálních a celostátních volbách, ale že jejich náskok „se zmenší nebo zcela rozpadne“ poté, co budou po volebním dni sečteny „zásoby“ korespondenčních a absenčních hlasů, což může trvat „týdny“.




Objevují se první problém s hlasovacími zařízeními v amerických volbách
A "red mirage," or an artificial GOP vote lead, will likely reoccur Tuesday. https://t.co/tagIbNJscC — ABC News (@ABC) November 7, 2022 Proč Amerika nemůže spočítat všechny hlasy v noci, jak se to děje v bezpočtu jiných vyspělých zemí, není vysvětleno.



„Tento jev byl zpopularizován jako „červený přelud“ nebo „modrý posun“ po prezidentských volbách v roce 2020, kdy bývalý prezident Donald Trump získal v den voleb v několika konkurenčních státech klamný náskok kvůli zpoždění při sčítání korespondenčních hlasů demokratů – jejich preferovaného způsobu hlasování kvůli pandemii COVID-19 -, aby se nakonec rozplynul, když byla sečtena celá rezerva hlasů,“ uvádí zpráva.



Vysvětlení, že COVID-19 způsobil, že tolik demokratů v roce 2020 použilo korespondenční hlasování, však nyní také nehraje roli, vzhledem k tomu, že všechna omezení byla zrušena a COVID v tuto chvíli již není téměř ani zprávou.




Politico varuje před hacknutelným hlasovacím zařízením
„Červená vlna, kterou předpovídají téměř všichni průzkumníci, je ve skutečnosti jen „přelud“ připravený k nápravě prostřednictvím „posílení voleb“ a „domnělého“ nočního vyhození volebních lístků,“ komentoval Chris Menahan.



Tisková mluvčí Bílého domu Karine Jean-Pierreová včera rovněž uvedla, že sčítání hlasů může trvat „několik dní“, a ujistila: „Tak to má fungovat,“ přestože žádný takový narativ neexistoval, když se demokratům v polovině volebního období 2018 dařilo.



Jean-Pierre: "We may not know all the winners of elections for a few days. It takes time to count all legitimate ballots in a legal and orderly manner. That's how this is supposed to work." pic.twitter.com/UPPpMjVCNK — Greg Price (@greg_price11) November 7, 2022 Zpoždění výsledku voleb téměř jistě povede k opakování chaosu z roku 2020 a vyvolá další tvrzení republikánů o podvodech s hlasy a ukradených volbách.




Jednotky kybernetické bezpečnosti Národní gardy aktivovány ve 14 státech před volbami
Průzkumy ukazují, že přibližně 61 % republikánů si myslí, že Biden v roce 2020 nevyhrál legitimně, zatímco celkem téměř třetina Američanů si myslí, že Biden vyhrál díky volebním podvodům.



Nedávný průzkum agentury Pew také zjistil, že poměrně těsná většina 56 procent republikánů si myslí, že „volby v polovině volebního období v USA budou řízeny velmi nebo spíše dobře, přičemž jen 11 % respondentů tvrdí, že budou řízeny velmi dobře“.



Washington Post: @henryolsenEPPC 2022 Midterms Forecast SENATE Republicans — 54 Democrats — 46 GOP Pick Ups: AZ, GA, NV and NH HOUSE Republicans — 246 Democrats — 189 https://t.co/zoDfjbqZg7 pic.twitter.com/DEgwWtOdmf — InteractivePolls (@IAPolls2022) November 7, 2022 Podle nejnovější prognózy deníku Washington Post republikáni snadno získají kontrolu nad Sněmovnou reprezentantů a obrátí i Senát, kde jim k vítězství stačí získat pouze jedno křeslo.



Zdroj: infowars.com




„Nevypadá to dobře“ – Martin Armstrong varuje, že volby v roce 2024 možná nebudou
Článek Americká média tvrdí, že sčítání hlasů může trvat týdny se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden