Itálie: Na příkaz EU byli nakonec vyloděni všichni ilegálové, kteří pluli na lodích pašeráckých neziskovek
RSS

Itálie: Na příkaz EU byli nakonec vyloděni všichni ilegálové, kteří pluli na lodích pašeráckých neziskovek

Zde  je opět třeba zopakovat, že bez EU není suverénní země, suverénní politika a už vůbec ne demokracie. Ovšem ve většině zemí se lid obává volit takové politické subjekty, které požadují vystoupení z EU a obává se zřejmě i samotného vystoupení – a to i přesto, že setrvání v EU vede přímou cestou do pekel.
To již poznává také Itálie, kde se sice nová vláda vymezila proti přijímání ilegálů a nechala pro lodě pašeráckých neziskovek uzavřít přístavy, avšak příliš jí to nebylo platné. Nakonec se totiž našel přístav v Catanii, kde se našlo ochotné vedení města i patřičně ideologicky kovaný prokurátor, který vydal příkaz k přistání lodí
Na jeho  příkaz byli vyloděni pouze údajní nezletilci a ženy, zatímco dospělí muži zůstávali i nadále na lodích neziskovek, kterým bylo přikázáno, aby opustily nejen přístav, ale i italské vody. Posádky pašeráckých lodí však tento příkaz ignorovaly a zůstávaly na místě i s dospělými ilegály na palubě. To však již nyní není pravda, neboť včas zasáhla vždy podvratná EU.
„Členské státy jsou povinny poskytnout účinný přístup k azylovému řízení. Občané třetích zemí, kteří jsou přítomní na území EU, včetně teritoriálních vod, mohou požádat o azyl. A v tomto případě jsou členské státy povinny poskytnout účinný přístup k azylovému řízení. Máme jasný právní rámec“.
Přesně to prohlásila mluvčí Evropské komise pro vnitřní záležitosti Anitta Hipper  během tiskového brífinku v Bruselu.
Podle mluvčí proto mají právo na přístup k řízení o žádosti o azyl jako občané třetích zemí i ti, kteří se nacházejí v italských výsostných vodách.
Opozice (PD), která v minulosti vedla politiku otevřených přístavů, pak upozornila na to, že také v Itálii schválili zákon, který je v tomto v souladu s EU. Nakonec tak bylo povoleno všem invazistům z lodí vystoupit  a v Itálii si požádat o azyl.
Pokud chce tedy současná italská vláda něco změnit, tak musí nejprve zrušit onen zákon a posléze se odpojit od vlivu Bruselu, což se však, bohužel, zřejmě nestane. Vláda, která tvrdí, že chce EU „jen reformovat“, se nikdy od jejího vlivu úplně neodřízne.
Vetřelci mají takto nadstandartní práva pouze v EU, je to politika vytvořená ke zničení národních států.  EU je symbol degradace a invaze…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Itálie: Na příkaz EU byli nakonec vyloděni všichni ilegálové, kteří pluli na lodích pašeráckých neziskovek se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden