Agent CIA v roce 1983 popsal, jak používají média k propagandě veřejnosti
RSS

Agent CIA v roce 1983 popsal, jak používají média k propagandě veřejnosti

Během pondělního vysílání pořadu „The American Journal“ na Infowars Harrison Smith přehrál rozhovor z roku 1983, který poskytl vládní whistleblower Edward Snowden a v němž agent CIA otevřeně vysvětluje, jak zpravodajské služby využívají mainstreamová média k propagandě veřejnosti. (Foto: Twitter / Edward Snowden)







Tato taktika se za posledních čtyřicet let pouze zdokonalila a věk sociálních médií posílil výhodný bod informační války Deep State.



Celá věc je mnohem delší, ale rozhodně stojí za shlédnutí. Vláda zažalovala Sneppa v případu, který se dostal až k Nejvyššímu soudu, který rozhodl, že pracovníci zpravodajských služeb musí předložit k cenzuře jakékoli prohlášení, i to, které nesouvisí s tajemstvím. Důstojník CIA Frank Snepp hovoří o podstrkování historyk ve Vietnamu Frank Snepp přijel do Vietnamu v roce 1969 a zůstal tam až do své evakuace, když v roce 1975 padl Saigon. Hat tip pro @BankerWeimar, jehož neustálé memy „Myslíte, že to CIA stále dělá?“ mě přiměly hledat staré rozhovory se všemi bývalými zaměstnanci, které CIA žalovala, aby mlčeli. Edward Snowden



The most important video of the year was filmed in 1983. pic.twitter.com/uITMW1tGvk — Edward Snowden (@Snowden) November 7, 2022 Článek Agent CIA v roce 1983 popsal, jak používají média k propagandě veřejnosti se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden