Dva Maročané se vloupali do bytu Italky, tu nejprve mučili a později ubili kladivem
RSS

Dva Maročané se vloupali do bytu Italky, tu nejprve mučili a později ubili kladivem

V Itálii je velmi početná severoafrická komunita, jejíž kriminalita je již roky značným problémem. A nejde zdaleka jen o dealerství drog – jejich hlavní obživu, ale i o násilné trestné činy. Právě Severoafričané útočili o silvestrovské noci v Miláně na mladé dívky, z nichž nejméně deset hromadně napadli a znásilnili. O tom, že jsou pro ně Evropanky jen odpadem, pak svědčí i další případy, včetně velmi brutální vraždy Italky. Výjimečně došlo k tomu, že soud neviděl za útokem psychickou nemoc a zločinci tak dostali adekvátní trest…
Porotní soud v Udine, který se nachází v autonomní oblasti Friuli-Venezia Giulia, tento týden odsoudil dva mladé Maročany, obviněné z vraždy Italky, k nejvyššímu trestu. Podle místního soukromého televizního kanálu Telefriuli byli Wail Boulaied (22) a Mohammed Rabih (23) shledáni vinnými z vraždy Marcelly Boraso, která byla zabita ve svém domě v Portogruaru v noci z 21. na 22. července 2020.
Verdikt potvrzuje žádost prokurátora z Pordenone. Rozsudek soudu byl tvrdší pro Boulaieda, pro kterého státní zástupce požadoval pouze 30 let vězení, pokračují média, která vysvětlují, že obviněný se sám přiznal ke zločinu, aby spolupracoval s úřady.
„Soudci zvážili přitěžující okolnosti převažující nad polehčujícími okolnostmi a nařídili, aby o odškodnění účastníka uplatňujícího občanskoprávní nároky bylo rozhodnuto v občanskoprávním řízení,“ pokračuje stejný zdroj.
To, co se stalo na Via della Croce Rossa v Portogruaru, byl obzvláště ohavný zločin. Oběť byla nejprve mučena nožem a poté zabita v koupelně kladivem. Po vraždě byl zapálen byt ženy, který předtím pachatelé vykradli.
Obhajoba Waila Boulaieda původně požadovala minimální trest. Pokud jde o Mohammeda Rabiha, který vždy tvrdil, že s vraždou nemá nic společného, jeho právníci požádali o osvobození a alternativně o odtajnění spoluviny na vraždě. Oběma se nakonec naštěstí podařilo podíl na vraždě dokázat…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden