Belgie: Starší muž byl na ulici brutálně napaden multikulturní mládeží (video)
RSS

Belgie: Starší muž byl na ulici brutálně napaden multikulturní mládeží (video)

Mnohé části Belgie se již dostaly do podobné situace jako části Francie – jde o no-go zóny, kde není pro původní obyvatelstvo bezpečno. Když se pak odváží belgický fotograf do takových míst vejít a dokonce tam fotografovat, nemusí to dopadnout dobře…
Dvojice „nezletilých“ byla zadržena poté, co byl fotograf zasažen a sražen k zemi při šokujícím útoku zachyceném na videu minulý měsíc v Belgii.
Znepokojivý incident se odehrál za bílého dne v Antverpách 23. dubna, ale záběry z útoku získaly širokou pozornost poté, co byly až tento týden zveřejněny na sociálních médiích vlámským poslancem a radním města Antverpy Samem van Rooyem.
Na videu je vidět, jak se „mladík“ blíží ke staršímu muži zezadu a zlomyslně ho udeří do boku hlavy, což způsobí, že se oběť zhroutí na zem.
„De Keyserlei, v srdci Antverp (nebo bych měl říci: Antverpistánu), za bílého dne – skupina takzvaných ‚mladých lidí‘: bílý starší muž je náhle napaden zezadu a tvrdě sražen k zemi,“ napsal Rooy, prominentní postava nacionalistické strany Vlaams Belang.
„Starosto Bart De Wevere, kdy vyčistíte Antverpy?“
Úřady potvrdily pravost videa v komentářích pro  PAL NWS .
„Podezřelí byli zatčeni krátce po zjištění faktů,“ řekl policejní mluvčí.
„Byli vyslýcháni a poté zpřístupněni soudu. Oba jsou nezletilí.“
Oběť byla později identifikována  jako prominentní fotograf, který byl údajně napaden, protože podezřelí byli nespokojeni s fotografiemi, které pořídil v této oblasti.
Na inkriminované video se můžete podívat níže:

De Keyserlei, hartje #Antwerpen (of moet ik zeggen: #Antwerpistan ), klaarlichte dag, een groepje zogenaamde 'jongeren': blanke oudere man wordt plots langs achter aangevallen en keihard op de grond geslagen.
Burgemeester @Bart_DeWever , wanneer kuist u #Antwerpen op? #dtv pic.twitter.com/STL4xOHfhV
— Sam van Rooy (@SamvanRooy1) May 10, 2022

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden