Znovu jsme je chytili: agenti v nočních hodinách převáželi dodávky s hlasovacími lístky
RSS

Znovu jsme je chytili: agenti v nočních hodinách převáželi dodávky s hlasovacími lístky

Volební místnosti v Michiganu se včera, v den voleb 2022, uzavřely ve 20:00. Výsledky silně favorizující demokraty šokovaly průzkumníky a prognostiky, kteří všichni předpovídali určitý stupeň „červené vlny“ , která se nikdy nedostavila. (Foto: Gateway Pundit)







Výsledky jsou v přímém rozporu s názorem mnoha odborníků na volební kampaně, průzkumníků a médií, kteří předpovídali silný zisk republikánů.



V reakci na podvody na voličích v roce 2020, které dobře zdokumentovala média jako Gateway Pundit, se však samozřejmě neudělalo nic. Ve skutečnosti republikáni v Michiganu dokonce usnadnili podvádění tím, že úředníkům povolili dva dny navíc na „zpracování“ hlasovacích lístků, čímž dali potenciálním špatným aktérům z řad úředníků více času na podvádění. To je navíc k všeobecně rozšířeným pozorováním velkých problémů s hlasovacími zařízeními.



Cesta hlasovacího lístku, který jednou odevzdal legitimní a legální volič, má spočívat ve shromáždění ve volební schránce, doručení úředníkovi, který poté ověří, že volič je registrovaným, legálním voličem ve státní složce kvalifikovaných voličů, známé jako „QVF“, zkontroluje podpis voliče s podpisem ve složce a zkontroluje, zda hlasovací lístek nemá vady. Informátorka města Detroit Jessy Jacobová v roce 2020 přišla s tvrzením, že po 21:00 hodině volební noci nebylo nutné zpracovávat žádné hlasovací lístky, protože proces byl tak rychlý u několika zbývajících hlasovacích lístků, které přišly v blízkosti termínu.



A jak již bylo zmíněno, úředníci měli na sčítání hlasovacích lístků celé dva dny navíc, což znamená, že neměly být téměř žádné, které by přišly pozdě.




Demokrat byl v Pensylvánii znovu zvolen, přestože je mrtvý








Hlasovací lístky se počítají v určitém pořadí. Nejprve se počítají nepřítomné hlasovací lístky, pak ty, které si v den voleb vyzvedli voliči osobně, a poté všechny pozdě doručené hlasovací lístky. Neexistuje téměř žádný důvod, proč by hlasovací lístky měly dorazit pozdě. Kromě podvodu rozhodně neexistuje žádný legitimní důvod pro to, aby desítky tisíc hlasovacích lístků dorazily a začaly se zpracovávat několik hodin po uplynutí lhůty pro jejich vyzvednutí.



Server Gateway Pundit má exkluzivní videozáznam a fotografické důkazy, že město Detroit v Michiganu v roce 2022 shromažďovalo tisíce hlasovacích lístků výrazně po zákonné lhůtě. Toto video pochází z detroitského volebního oddělení na adrese 2978 West Grand. Tam se zpracovávají hlasovací lístky, které vcházejí a vycházejí přes garáž v uličce za budovou.



Můžeme exkluzivně informovat, že město Detroit v noci v 23:30 zpracovávalo a začalo zpracovávat značný počet hlasovacích lístků.



Můžeme exkluzivně oznámit, že město Detroit v noci v 1:22 hodin zpracovávalo a začalo zpracovávat další hlasovací lístky.




„Protestujte!“ Trump vyzývá k akci kvůli „katastrofě“ u volebních místností
Odkud se tyto hlasovací lístky vzaly?



Proč přicházejí na detroitský volební úřad v noci voleb tak podezřele pozdě?



Čím by se dalo vysvětlit, že tolik hlasovacích lístků dorazilo tak pozdě?



Každá michiganská volební schránka musí být neustále monitorována kamerou s vysokým rozlišením. Michigan Patriots pečlivě prozkoumali videozáznam z roku 2020, aby zjistili, kolik legálních hlasů mohlo být rozumně odevzdáno vhozením hlasovacích lístků do schránek, a poslední hodina provozu v roce 2020 byla odpovědí asi 100 hlasů. Celý poslední den provozu ukázal, že vhozením hlasovacích lístků do volebních schránek jich bylo odevzdáno méně než tisíc. Není tedy reálné, aby tyto pozorované hlasovací lístky pocházely z tohoto zdroje, a pokud nepocházely z vhozových schránek, odkud se vzaly?



Okres Detroit/Wayne je často poslední jurisdikcí, která v každém volebním cyklu nahlásí své hlasy. Republikánští aktivisté si kladou otázku, zda se nejedná o taktické rozhodnutí, aby věděli, kolik hlasů je potřeba k potlačení republikánských hlasů pro volby do Senátu, guvernéra a pro celostátní návrhy.




Americký volební pracovník v přímém přenosu upravoval volební lístky?
V roce 2020 vám ukradli hlasy a zdá se, že v roce 2022 vám je možná ukradli znovu.



Po volbách v roce 2020 Američanům opakovaně tvrdili, že s bezpečností a integritou našich voleb není nic v nepořádku.



Každý případ, který byl podán k soudu, byl zamítnut, aniž by byly předloženy důkazy. Žádný soudce nechtěl čelit důkazům shromážděným vlastenci za integritu voleb, kteří pečlivě zdokumentovali výpovědi očitých svědků, videozáznamy, statistické důkazy a výpovědi odborníků, které ukazují, že volby v roce 2020 byly systematicky ukradeny.



Bylo jim řečeno, že rozšířené popisy údajných volebních podvodů jsou rozšířenými dezinformacemi a dezinformacemi.



Bylo jim řečeno, že tisíce shromážděných místopřísežných prohlášení jsou irelevantní. Že pozorované zločiny volebních pracovníků, včetně nezákonného vylučování pouze republikánských volebních pozorovatelů, nezákonného používání systému COVID k vyloučení úředníků zajišťujících integritu voleb a nezákonného rozesílání hromadných žádostí o volby bez účasti ve volbách, byly neprokázané teorie, i když byly dobře zdokumentovány.



Bylo jim také řečeno, že dodávka ve 3:30 ráno, která přijela dávno po 20:00, kdy končí zákonná lhůta pro vyzvednutí hlasovacích lístků v roce 2020, je zcela normální. Mnozí byli dokonce očerňováni a označováni za „rasisty“ už jen proto, že si tohoto volebního podvodu všimli, protože mnoho hlavních bašt demokratů v Michiganu je shodou okolností místy s velkým počtem černošského obyvatelstva.




Objevují se první problém s hlasovacími zařízeními v amerických volbách
Po celé měsíce mainstreamová média lhala o této dodávce plné pravděpodobně nelegálních hlasovacích lístků v roce 2020. Zpočátku tvrdila, že neexistuje. Pak tvrdila, že je to jídlo pro dělníky. Pak řekli, že to bylo vybavení kamer. Pak řekli, že i kdyby to byly volební lístky, je to jen pár lístků a nic to neznamená. Pak Gateway Pundit přinesl záběry, které ukazovaly, že desítky tisíc pozdě doručených hlasovacích lístků byly zpracovány přesně tak, jak to popsali svědci v roce 2020, a média nikdy neopravila své zpravodajství, neomluvila se čtenářům, kterým lhala, ani způsob, jakým očernila váš Gateway Pundit, a nic se nestalo.



Detroit může podvádět při hlasování přímo před očima svědků z řad republikánů a nic se s tím neudělá. Vydavatel Gateway Pundit Jim Hoft byl vykázán z Twitteru za to, že informoval o prostém faktickém videu z nočního rozvozu nelegálních volebních lístků dodávkou.



Je pozoruhodné, že jurisdikce, v nichž demokraté podvádějí, mají obvykle spřáteleného okresního prokurátora spjatého se Sorosem, se spřáteleným státním zástupcem Spojených států, s tvrdě levicovými federálními soudci a tvrdě levicovým ministrem zahraničí a generálním prokurátorem státu. Pokud byste chtěli upozornit úřady na podvod, musíte si stěžovat lidem, u nichž je větší pravděpodobnost, že vás zavřou do vězení za „šíření dezinformací“, než že budou brát vaši stížnost vážně. Každý soudce na všech úrovních státního i federálního soudnictví projevil podobně naprostý nezájem a pohrdání svou rolí při ochraně integrity voleb. Federální soudce z Detroitu Obama dokonce v loňském roce sankcionoval devět advokátů, kteří se odvážili podat žalobu týkající se integrity voleb.



Zdroj: thegatewaypundit.com
Článek Znovu jsme je chytili: agenti v nočních hodinách převáželi dodávky s hlasovacími lístky se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden