Americká vláda v sadě pro bezpečné kouření dává dýmky na crack
RSS

Americká vláda v sadě pro bezpečné kouření dává dýmky na crack

USA – Počet úmrtí na předávkování je v USA rekordní, a přesto naše vláda rozdává zdarma dýmky na crack a další drogové příslušenství. (Foto: Twitter)







The White House said safe smoking kits don’t have crack pipes in them. So @FreeBeacon went out to see for our selves. The answer: Yes, Safe Smoking Kits Include Free Crack Pipes. Read @PatrickHauf : https://t.co/QZB5SQVFos pic.twitter.com/HtAFXORHm4 — Brent Scher (@BrentScher) May 12, 2022 HHS has a $30 million plan to fund existing smoking kits. Our reporting shows these kits contain crack and meth pipes. HHS refuses to say how it will ensure pipes are not included in the kits. There is zero mention of this supposed “no pipe” policy in its grant program. https://t.co/TjBUjgEhS4 — Patrick Hauf (@PatrickHauf) May 12, 2022 Z The Washington Free Beacon , „Ano, bezpečné kuřácké balíčky obsahují dýmky na crack zdarma. Víme to, protože jsme je dostali.“:



V sadách pro bezpečné kouření jsou na východním pobřeží distribuovány dýmky na crack, což vyvolává otázky ohledně tvrzení Bidenovy administrativy, že její mnohamilionový grantový program na snižování škod nebude přelévat peníze daňových poplatníků do drogových pomůcek. Tato zjištění jsou výsledkem návštěv pěti organizací zabývajících se snižováním škod a telefonátů do více než dvou desítek dalších, které provedl Washington Free Beacon. Ve skutečnosti všechny organizace, které jsme navštívili – zařízení v Bostonu, New Yorku, Washingtonu, D.C., Baltimoru a Richmondu ve státě Va. – obsahovaly v sadách crackové dýmky. Sady se staly předmětem celonárodní pozornosti v návaznosti na únorovou zprávu Free Beacon, která naznačila, že program na snižování škod v hodnotě 30 milionů dolarů byl připraven na financování distribuce bezplatných crackových dýmek v „sadách pro bezpečné kouření“. Tisková mluvčí Bílého domu Jen Psakiová, která byla v této věci dotázána na tiskovém brífinku 9. února, to důrazně popřela.



Psaki is asked about the @FreeBeacon and @PatrickHauf proving that the admin funded crack pipes for drug addicts: "This is a conspiracy theory being spread out there." pic.twitter.com/bWK8CfUaPY — Greg Price (@greg_price11) May 12, 2022 „Nikdy nebyly součástí soupravy, šlo o nepřesnou zprávu,“ řekla Psakiová o dýmkách. „Sada pro bezpečné kouření může obsahovat alkoholové tampony, balzám na rty a další materiály na podporu hygieny a snížení přenosu nemocí.“ Přestože se obsah sad pro bezpečné kouření v jednotlivých organizacích liší – a přestože sady některých organizací nemusí obsahovat dýmky na crack – všechny organizace, které jsme navštívili, umožnily snadnou dostupnost dýmek na crack i pomůcek pro užívání heroinu, kokainu a krystalického metamfetaminu, aniž by vyžadovaly nebo nabízely rehabilitační služby, což naznačuje, že dýmky jsou součástí mnoha, ne-li většiny sad distribuovaných po celé zemi. Všechna centra, která jsme navštívili, provozují neziskové organizace a vládní agentury zaměřené na zdravotnictví – tedy skupiny, které mohou od tohoto měsíce získat finanční prostředky z grantového programu Bidenovy administrativy ve výši 30 milionů dolarů.



Z NBC News: Podle CDC dosáhne počet úmrtí na předávkování drogami v USA v roce 2021 historického maxima:



V loňském roce zemřelo na předávkování drogami více než 107 600 Američanů, což je nejvyšší roční počet úmrtí v historii, uvedlo ve středu Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí. Podle zprávy Národního centra pro zdravotní statistiku (NCHS) CDC, které shromažďuje údaje o řadě zdravotních témat, včetně užívání drog, se počet úmrtí na předávkování v roce 2021 zvýšil o 15 % oproti odhadovaným 93 655 úmrtím v předchozím roce.







Zdroj: infowars.com
Článek Americká vláda v sadě pro bezpečné kouření dává dýmky na crack se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden