Profesor Bhakdi musí před soud za „podněcování“ – neuvěříte, z čeho byl obviněn
RSS

Profesor Bhakdi musí před soud za „podněcování“ – neuvěříte, z čeho byl obviněn

Pokud sledujete nemainstreamové informace týkající se covidového divadla, pak vám je zcela jistě jméno profesora Bhakdiho, působícího v Německu, známo. Od samého začátku bojuje jak proti covidové totalitě, tak proti plošnému „očkování“ látkou, která víc škodí než pomáhá. Mnohá jeho prohlášení se později ukázala jako pravdivá (včetně upozornění na to, že „očkovaní“ se budou moci nejen nakazit, ale také nemoc přenášet), takže přes jeho odbornost ho „chytit“ nemohli.
Pokud by totiž poukázali na mnohá jeho videa z roku 2020, pak by se u soudu zjistilo, že pravdu měl on a ne zkorumpovaní „odborníci“ a politici či za covidové lhaní velmi slušně placená mainstreamová média. Bylo tedy třeba na profesora „vyhrabat“ cokoli jiného, zač by mohl být pohnán před soud. Něco, co s jeho oborem vůbec nesouvisí…
„Cenzura je nepřípustná.“ To je uvedeno v německém základním zákoně. Realita, kterou lze denně vidět, je jiná. Cenzura je buď outsourcována takzvanými „ověřovateli faktů“, nebo je prováděna prostřednictvím zákonů o „nenávisti na internetu“ a „podněcování“. Svoboda projevu, stejně jako pacifismus, patří k nádherné minulosti. Nyní dokonce chtějí potrestat  odborníka na virologii, profesora Bhakdiho, proto se ho rozhodli dostat před soud.
Co jsme se všichni naučili za téměř dva a půl roku cirkusu Covid: Pokud vnímáte totalitu a fašismus, které se mohly vyskytnout ve zcela identické podobě v lidských dějinách, uděláte dobře jedině tehdy, když to nebudete řešit. Ale určitě nemůžete porovnávat přímo, ani když by přímé srovnání bylo vhodné. To je současný podvod státní cenzury, když má v úmyslu existenciální likvidaci profesora Bhakdiho.
Technicky vzato nikdo nemůže konkurovat profesoru Bhakdimu, protože jeho argumenty, které jsou vždy prezentovány klidně a ohlížejí se za životním dílem plným odborných znalostí, jsou neprůstřelné. V diskuzi s jakýmkoli oponentem s mainstreamovými názory by se to jistě jasně ukázalo. Takové rozhovory však nejsou žádoucí hlavním proudem, takže jsou ve veřejnoprávní televizi nemyslitelné.
A tak teď hledali jinou metodu, jak Bhakdiho umlčet. Poté, co státní zastupitelství v Kielu nemohlo na základě několika prohlášení Bhakdiho prokázat žádné počáteční podezření, převzala jej generální prokuratura Šlesvicka-Holštýnska. Stát je řízen CDU, Zelenými a FDP. Darebáky, kteří jen myslí na politický vliv.
Bhakdi je obviněn z toho, že bagatelizoval masové vraždění Židů spáchané nacistickým režimem během druhé světové války. A to proto, že ve videu řekl, že Židé v Izraeli (kde byl jeden z nejtvrdších covidistických a očkovacích režimů) se naučili zlo od nacistů – v jiném vystoupení prý použil slovo „konečný cíl“ v souvislosti s očkováním a mluvil o druhém holocaustu.
Přitom v minulosti se v Německu objevilo mnoho nesrovnatelně horších prohlášení, která byla dokonce i součástí knih. to ovšem nikdy systému nevadilo.


Například Dr. Lanka, autor, který popírá existenci virů, vydal knihu s názvem: „Očkování a AIDS: Nový holocaust“, která vyšla v roce 2007.
V aplikaci knihy, kterou provádí mimo jiné  levicově orientovaný Falter Verlag , lze nalézt následující větu: „Holocaust  není  vinou Němců!“. Je udivující, že taková prohlášení byla možná po dobu 16 let, aniž by jim bylo odporováno, ale nyní celý státní aparát útočí na profesora Bhakdiho, který nikdy neučinil tak podivná prohlášení.


Jásot v zavedených systémových médiích je velký. Konečně je tu šance zbavit se nenáviděného profesora, kterého nelze porazit argumenty v jeho oboru. Čteme-li jásavé skandování německých veřejnoprávních médií , můžeme si položit otázku, zda lze po takových mediálních předsudcích očekávat spravedlivý ústavní proces.
Kromě toho dokonce Bhakdiho chtějí zbavit titulu profesora. Každý, kdo se podívá na současný politický vývoj, dospěje ke smutnému závěru, že i toto represivní opatření pravděpodobně projde. Ještě před rozsáhlým zavedením čínského totalitního bodového systému sociálních kreditů je třeba vzdělávat obyvatelstvo: odpor a nesouhlas mají své důsledky! Proto – ve svém vlastním zájmu – držte hubu a krok!!
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden