FBI vydala příkaz k domovní prohlídce u majitele webových stránek věnovaných Oblasti 51
RSS

FBI vydala příkaz k domovní prohlídce u majitele webových stránek věnovaných Oblasti 51

Série tweetů George Knappa z lasvegaské televize KLAS-TV odhalila, že agenti FBI provedli razii v domě majitele populárních webových stránek o UFO, které se věnují všem věcem kolem Oblasti 51. (Foto: Flickr)







Knapp ve čtvrtek večer na Twitteru uvedl, že Joerg Arnu, majitel webové stránky Dreamland Resort: V jeho domě ve městě Rachel v Nevadě provedla FBI razii, při níž „nezaklepala“. „Agenti FBI tvrdě zasáhli proti provozovateli populární webové stránky věnované všem věcem kolem Oblasti 51 – jejím programům, pověstem a odkazu. Více než desítka agentů vydala příkaz k prohlídce domu Joerga Arnu, majitele stránek http://dreamlandresort.com…“



Knapp ve druhém tweetu uvedl, že všechny „počítače, soubory, telefony, fotografie“ byly „zabaveny“ , zatímco další tým agentů FBI vtrhl do jeho dalšího domu v Las Vegas. Agenti „zabavili všechna digitální zařízení a soubory, drželi jeho přítelkyni pod hrozbou použití zbraně“.



„Zatykače byly doručeny před týdnem. Arnu na svých stránkách poznamenal, že nezná důvod razie ani to, zda konkrétní snímky tajné základny zveřejněné na internetu mohly iniciovat tak razantní zásah federálních orgánů činných v trestním řízení,“ pokračoval Knapp.



O středisku Dreamland: 51, první věta zní:



Monitorování Oblasti 51 od roku 1999: Nahlédněte do Oblasti 51 alias Dreamlandu, nejznámější tajné letecké základny na světě.







Záhadou zůstává, proč byl v Knappově bydlišti vydán „příkaz k domovní prohlídce“ s vytasenými zbraněmi agentů FBI.



Musíme zdůraznit, že razie přichází několik týdnů předtím, než americké letectvo 2. prosince představí svůj nový vyspělý neviditelný bombardér B-21 Raider.



Zdroj: zerohedge.com
Článek FBI vydala příkaz k domovní prohlídce u majitele webových stránek věnovaných Oblasti 51 se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden