S příchodem digitálních ID a digitálních měn hrozí tyranie po celém světě
RSS

S příchodem digitálních ID a digitálních měn hrozí tyranie po celém světě

Většina lidí, kteří již slyšeli o digitální identitě (ID), digitální měně a sociálních kreditech si myslí, že jde o „hudbu“ vzdálenější budoucnosti. Ovšem je třeba si uvědomit, že za pouhé ani ne tři roky se ve světě mnohé změnilo.
Došlo k rozkrytí stavu celé společnosti, která je především velmi snadno manipulovatelná a lze ji tedy ovládat až tak, že se dobrovolně nechá přivést do světa, který globalisté již více než 50 let plánují.
Nyní nastala ta správná doba a podle všeho se zdá, že jen velmi málo lidí si uvědomuje, jak daleko již zvrhlé plány došly. Oni si v posledních dvou letech vyzkoušeli, že cokoli zavedou, to lid akceptuje – a odpůrce bez jakýchkoli dalších úvah zavrhnou.
Ovšem k tomuto tématu se ještě vyjádřím v jiném článku. Tento článek má především ukázat, jak daleko již globalisté se svými zvrhlými plány došli.
Nedávno jsem v nějaké diskuzi četla výroky starších lidí, kteří psali, že „oni se toho již naštěstí nedožijí.“ Ale pokud nejste hodně staří nebo nemocní, pravděpodobně se toho otroctví dožijete také. Termín, který si stanovili – tedy rok 2030 je v současném stavu věci velmi reálný.
Vše postupuje velmi rychle a v tomto článku si shrneme, jak daleko se dokázali zejména v posledních letech dostat. Další kroky budou prosazovány především pod pláštíkem „ochrany klimatu a boje proti CO2.“ Jde o podvod, na který jim, bohužel, většina lidí již dávno naletěla.
Všichni již pravděpodobně víte o plánech pro digitální ID a digitální měny. Ale jak daleko přesně tyto plány pokročily na různých místech po celém světě?  Jaké kroky se v současné době podnikají?  Proč jsou digitální „identity“ tak problematické?  A jaká jsou možná řešení?  Na tyto otázky si odpovíme v tomto článku.
Proces přijímání digitálních identit po celém světě začal roky před Covidovým podvodem a vydáním knihy Klause Schwaba, COVID-19: The Great Reset.
V roce 2016 zahájila Organizace spojených národů projekt ID2020 , jehož cílem je vybavit každého na světě digitální identitou. Evropská unie však vytvořila právní rámec pro zavedení evropské digitální identity již dříve, konkrétně v roce 2014.
Zde opět připomínám, že EU je jen 4. říše, jde o projekt Deep state, který se nejprve příliš nezdařil (3. říše), avšak nyní již zaznamenávají značný úspěch. I proto je EU nebo některé jednotlivé země i testovacím územím pro různé součásti globalistických politik.
Když se podíváme do Evropy jako takové, tedy nejen EU, pak vidíme, že digitální ID karty již používá většina populace  v  mnoha zemích, jako je   Itálie ,  Rakousko ,  Dánsko ,  Francie ,  Nizozemsko ,  Norsko  a  Švédsko  .  
A  dokonce i Ukrajina má všezahrnující vládní aplikaci nazvanou  Diia , což je zkratka pro „Stát a já“, která již kombinuje digitální identifikaci s pasy, řidičáky, dávkami sociální péče, záznamy o „očkování“ proti COVID atd.  
Během konfliktu s Ruskem vláda dokonce  přidala  funkci, pomocí které mohli občané informovat stát o poloze a vybavení ruských jednotek. Bizarní je, že aplikace obsahuje i hru, kde uživatelé mohou ničit ruské tanky pomocí dronů, které ovládají. 
V  prezentaci z roku 2016  nazvané  nazvané „A Blueprint for Digital Identity“ definovalo Světové ekonomické fórum pojem „identita“ takto:
Identita […] je soubor jednotlivých atributů, které popisují účetní jednotku a určují transakce, kterých se může tato účetní jednotka účastnit.
V našem digitálním věku můžeme být vedeni k přesvědčení, že sbírka digitálních datových bodů o nás je naší identitou. Tak to zřejmě chápe i WEF. Jde o odosobnění člověka, což plně souzní s depopulační politikou.
Pokud se podíváme do „pokrokových“ zemí jako Kanada, kde již eutanazii automaticky nabídnou každému kdo je v depresi – bez ohledu na věk – a zabít se můžete nechat třeba jen proto, že jste chudí; nebo do Kalifornie a na Nový Zéland , kde je již legální potrat až do porodu – tedy i zdravého, plně vyvinutého dítěte, pak zde můžeme vidět nesmírnou neúctu k životu.
Tuto praxi prosazuje i WHO , která žádá, aby ji zavedly všechny členské státy, takže se zřejmě postupně zavede po celém „pokrokovém Západě.“
Povšimněte si také, že tuto politiku podporuje většina celebrit, které jsou spolu s korporátními médii také jedním z hlavních „držáků“ tohoto zvráceného systému.
Tedy všichni budeme do budoucna jen číslo, jakási digitální identita, kterou bude možné ovládat přes digitální měnu napojenou na sociální kredity. Naše biometrické údaje budou důležitou součástí digitálních identit budoucnosti, což bude znamenat absolutní ztrátu soukromí.
Podle zprávy Evropské iniciativy pro digitální práva rozšiřují země po celé Evropě hromadné biometrické digitální sledování již léta. Zpráva dokumentuje projekty hromadného biometrického sledování v 18 německých městech, 5 městech v Nizozemsku a v některých dalších zemích, jako je Francie, Španělsko a Spojené království.  Technologie rozpoznávání obličeje se používá ve 32 evropských zemích včetně ČR.
červeně jsou vyznačeny země, kde se již rozpoznávání obličeje aktivně používá EU plánuje sloučit všechny vnitrostátní a evropské datové systémy do obří „biometrické super databáze“, což je projekt, který již stál téměř 1 miliardu EUR.
Americké vládní agentury také shromažďují nejrůznější biometrická data od svých občanů a ministerstvo pro vnitřní bezpečnost (DHS) údajně chce tato data sdílet s dalšími zeměmi, zejména evropskými, výměnou za přístup ke své vlastní databázi.
Pokud tohle všechno nezní jako totální, centralizovaná vládní kontrola nad všemi občany, pak už nevím, co to je. V tomto případě jde samozřejmě o centralizaci v rámci Evropy a USA.
Takzvané digitální měny centrální banky (CBDC) jsou dalším důležitým kouskem skládačky úplné kontroly a dohledu.
„Dejte mi kontrolu nad penězi národa a bude mi jedno, kdo tvoří zákony,“ zní citát připisovaný německému bankéři Rothschildovi. Shrnuje podstatu programovatelných digitálních měn: úplná kontrola nad penězi se rovná téměř úplné kontrole nad populací.
CBDC – tedy digitální měna centrální banky – se již aktivně testuje v 90% zemí světa. Jak můžete vidět na mapce níže, tak také u nás se již digitální měna vyvíjí. Bude zcela zbytečné přijímat euro, pokud bude programovatelná CBDS centrálně řízena – to již nebude o nějaké konkrétní měně, ale o bodech (tokenech) centrálně ovladatelných a napojených na vaše ID, ale i uhlíkovou stopu.

EU také naznačuje, že v budoucnu propojí digitální Euro s digitálními identitami. Bude-li však ID povinné pro všechny občany EU – bez ohledu na to, zda patří k eurozóně – bude muset být sjednocena i CBDC. Národní měny tak automaticky zaniknou zároveň s postupným zánikem hotovosti.
Na stránce  nejčastějších dotazů  Evropské centrální banky o digitálním euru si můžeme přečíst následující větu: „Digitální euro by také mohlo nabízet pokročilé funkce, jako jsou automatické platební funkce nebo používání nějaké formy digitální identity.“  
Toto spojení digitálních měn s digitálními identitami je přesně to, před čím lidé, kteří se obávají soukromí a stavu dohledu, varovali.
Člověk nemusí být konspirační teoretik, aby si uvědomil, že jde o celosvětové úsilí, když 90 % centrálních bank v současnosti zkoumá možnost vydání vlastního CBDC.
Zdá se, že konečným cílem zavedení digitálních ID, biometrického dohledu a digitálních měn je systém sociálních kreditů čínského typu.
Zavedení Covid pasů lze považovat za test pro zavedení takového dystopického systému. Nezapomeňte, že EU platnost pasů prodloužila i přes odpor většiny občanů až do poloviny roku 2023 a lze předpokládat, že pak na něj jen zvolna naváže již letos testovaná ID EU .
Covidismus a drakonická opatření určitě urychlily tento vývoj směrem k digitálnímu sledování, čímž se ostatně netají jak WEF, tak EU.
„Pandemie koronaviru urychlila potřebu efektivních a uživatelsky přívětivých digitálních služeb v celé EU. Není čas ztrácet čas. Je nezbytné, aby členské státy okamžitě začaly spolupracovat s Komisí a soukromým sektorem na přípravě implementace evropského rámce digitální identity,“ uvádí se v  prohlášení  na webu Evropské komise.  
První projekty podobné sociálním kreditním systémům již existují v západních zemích. Takzvaná skóre ESG (Environmental, Social, and Governance) používá mnoho amerických společností.
Italské město Bologna navíc spustilo projekt Smart Citizen Wallet, systém, který účastníkům umožňuje sbírat body za „ctnostné chování“, jako je recyklace nebo používání veřejné dopravy. Nasbírané body pak můžete utratit za slevy nebo volný vstup na kulturní akce.
Podobné projekty se v současné době testují a realizují na dalších místech v Evropě, jako je Vídeň , Řím a Bavorsko .
Švédsko je nejen průkopníkem v bezhotovostních platbách, ale skandinávská země má také kreditní kartu s uhlíkovým limitem s názvem DO BLACK. Tato kreditní karta vypočítává uhlíkovou stopu všech nákupů s ní provedených a nastavuje pro uživatele uhlíkový limit. Po dosažení tohoto limitu již s ním nelze provádět žádné další nákupy.
Kromě toho EU navrhla  evropský registr aktiv , ve kterém by měl být evidován celý majetek každého občana EU a v budoucnu případně spojen s digitální identitou. Oficiálním důvodem tohoto centrálního registru majetku je údajně boj proti praní špinavých peněz a daňovým únikům.  
Lze ovšem předpokládat, že za „nadměrný majetek“ (tedy například vlastnictví domu, pozemků, zahrady, bytu, auta, chaty, různých spotřebičů apod.) budete mít minusové kredity na vaší ID a tedy i v digitální měně. A naopak, za sdílení čehokoli budete v plusu.
Za Atlantikem žádá americké ministerstvo zemědělství (USDA) občany, aby zaregistrovali své zeleninové zahrady do národní databáze. 
Jinými slovy, vláda chce vědět o každé maličkosti, kterou vlastníte, ještě navíc k již uvedenému ukládání všech vašich osobních a biometrických údajů na digitální identifikační karty a sledování všech vašich transakcí v digitální měně.
V současnosti je většina těchto programů v západních zemích stále dobrovolná – stejně jako bylo původně dobrovolné „očkování“ proti Covidu. Ale jak jsme všichni viděli, záhy došlo k nátlaku a „neočkovaní“ byli vyloučeni z restaurací, obchodů, posiloven a cestování a mnozí přišli o práci. Podobné sankce by mohly být v budoucnu uvaleny na občany, kteří se odmítnou účastnit těchto programů sociálního kreditu nebo používají digitálního průkazu totožnosti.
Stále se vám tedy zdá, že to mají globalisté ke konečné realizaci zvrácených plánů příliš daleko?
Pak se ovšem naskýtá otázka, jak jim lze do všeho „hodit vidle“?
Tím hlavním je samozřejmě probouzení „spících“ mas, což je ovšem velmi obtížné, neboť proti nám jde kohorta těch, kdo nám v jejich probuzení chtějí za každou cenu zabránit – ať už cenzurou nebo různými nálepkami.
Jak se pozná spáč? Velmi lehce. Třeba jen tím, že dává ve volbách svůj hlas komukoli, kdo chce setrvat v EU. Jak jste sami viděli z výše uvedeného, tak neexistuje horší varianta naší budoucnosti než setrvání v EU a prosazování této politiky.
Kromě toho jsou důležité kroky, které může kdokoli podniknout sám za sebe. Rozhodně je nutné používat hotovost místo digitálních platebních metod, kdykoli je to možné, a je třeba více naléhat na politiky, aby chránili právo na hotovostní platby.
Důležitou otázkou pro politiky je, zda by byli ochotni ústavně zakotvit právo na hotovost. Ti, kdo odpoví záporně nebo jen váhavě, si rozhodně váš hlas nezaslouží. Toto právo musí být velmi zřetelně požadováno. Je to mnohem důležitější než jen tušíte.
Politici jsou pod tlakem shora, od globalistických elit, takže musíme zajistit, aby pocítili protitlak zdola, od nás, občanů.
Mimo používání hotovosti a probouzení spících mas je důležitá i podpora místních farmářů, což bude důležité zejména tehdy, kdy k nám přijde vlna vyvlastňování zemědělců jako je tomu nyní v Nizozemsku.   
Tímto způsobem se také můžete v budoucnu  zásobit potravinami, aniž byste museli používat digitální ID nebo digitální měny. Pak už to ovšem bude spíš o barterovém obchodu, tedy o návratu do velmi daleké minulosti.
Pokud se vám tedy dosud zdálo, že „digitální koncentrák“ je hudbou daleké budoucnosti, pak vězte, že většina z nás tento systém ještě zažije. Řítíme se do něj nezadržitelně a je již jen málo prostředků jak tento směr zvrátit…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek S příchodem digitálních ID a digitálních měn hrozí tyranie po celém světě se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden