Beyoncé můžou kontrolovat, ale ne mě, šokoval Kanye West
RSS

Beyoncé můžou kontrolovat, ale ne mě, šokoval Kanye West

Kanye West měl plnou pusu paparazzi, kteří ho nedávno přistihli, jak naskakuje do svého Maybachu, a do kamery řekl, že nemůže být kontrolován, protože nespáchal žádný zločin a může „říkat, co chce“. (Foto: Twitter / TSR)







Kanye drop truth bombs how elites are controlled. “My momma was sacrificed. Bill Cosby his son, you're out in Hollywood..a lot of people come up missing. They want to monetize and traumatize. They can control Shaq,Charles Barkley,Jay Z and Beyoncé but they can’t control me pic.twitter.com/PINuPJi16E — .. (@Xx17965797N) November 12, 2022 Vypíchl také jména některých známých celebrit, včetně Jay Z a Beyoncé, Diddyho, Shaqa a Meeka Milla a dalších.



V tomto exkluzivním klipu Shade Room je slyšet, jak Ye říká, že se nenechá ovládat subjekty, které mají moc nad některými jeho kolegy celebritami, a dokonce řekl, že může říkat, co chce, a „nepůjde do vězení“.



Kanye: “they can’t control me, I never killed nobody.” Also says “my mama was sacrificed.” Shit is getting crazy. pic.twitter.com/yDQTxzhmmT — W O R L D W I D A (@wida_vision) November 11, 2022 „Můžu říkat, co chci, a nepůjdu do vězení,“ říká Ye na kameru. „Nemůžou mě kontrolovat, chápete, co říkám? Můžou kontrolovat Shaqa… můžou kontrolovat Charlese Barkleyho… můžou kontrolovat LeBrona Jamese… můžou kontrolovat Jay-z a Beyoncé – ale nemůžou kontrolovat mě. Vidíte, že to není jméno, které bych nechtěl jmenovat. Je to nahoře!“



Ye připomněl svou zesnulou matku a prohlásil, že „byla obětována“, načež dodal: „Jsem pu**a, která nikdy nikoho nezabila… ale to znamená, že si můžu říkat, co chci.“



„Nikdy jsem nikoho nezabil… Můžu si říkat, co chci,“ říká West paparazzi, když mluví o ztracených obchodech.



Dále se zmiňuje o otci Michaela Jordana, čímž naznačuje, že otec basketbalové legendy byl podobně obětován, o synovi Billa Cosbyho, jednoho z nejoblíbenějších černošských komiků všech dob, jehož pověst byla zničena poté, co byl obviněn z toho, že zdrogoval ženy, aby je znásilnil, a o synovi Dr. Dre.



Zdroj: theshaderoom.com
Článek Beyoncé můžou kontrolovat, ale ne mě, šokoval Kanye West se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden