Brazílie: Statisíce lidí v ulicích stále protestují proti ukradeným volbám
RSS

Brazílie: Statisíce lidí v ulicích stále protestují proti ukradeným volbám

Volby se staly směšnou fraškou. A to zejména v těch zemích, kde by mohlo hrozit, že lid nebude volit tak, jak systém potřebuje. Zatímco ve většině evropských zemí se zcela oddaně volí slouhové globalistů, tak v zemích jako USA nebo Brazílie dochází k mohutnému probouzení mas.
Americkým volbám se budeme věnovat v dalším článku, nyní se podíváme na ty brazilské. V Brazílii se totiž objevuje stále více důkazů podvodu a také většina Brazilců nevěří, že nedávné volby proběhly regulérně. I když od samotných voleb uplynuly dva týdny, lidé denně vychází do ulic – a je jich stále víc.
Brazilci jsou v ulicích ve městech po celé zemi, což může jít početně až do milionů a – jak můžete vidět i na titulním obrázku – vyrazili do ulic s transparenty, kterými by chtěli vzkázat celému světu, že volby byly ukradeny.

Obyvatelé Brazílie nechtějí mít u moci zkorumpovaného socialistu, který jim ukradl volby. K masivním protestům proti ukradeným volbám v Brazílii došlo v pátek také na letišti (viz obrázek níže).  Lidé v Brazílii nechtějí usvědčeného zločince, který ukradl jejich volby.

Lidé říkají: „Nikdy se nevzdáme, budeme v ulicích dokud nesundáme celý gang, který nám ukradl volby.“
Připomínám, že na manipulacích se podílela i již před lety Lulou dosazená justice. Armáda, v jejíž kompetenci je v Brazílii vyšetřování voleb, již nechala prošetřit sčítací přístroje, neboť  mají zcela nezpochybnitelné důkazy o manipulacích  nejen ve volebních místnostech, ale i v programování těchto přístrojů, s nimiž bylo očividně manipulováno.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Brazílie: Statisíce lidí v ulicích stále protestují proti ukradeným volbám se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden