V amerických volbách kandidovalo také 143 muslimů, většina z nich byla zvolena (video)
RSS

V amerických volbách kandidovalo také 143 muslimů, většina z nich byla zvolena (video)

Jen málokdo tuší, že islamizace postihuje celý západní svět, USA nevyjímaje. I když v USA žijí v rámci celé populace jen asi 2% muslimů, je to zřejmě dost na to, aby mohli v dostatečném počtu infiltrovat i politiku podobně, jako je tomu v islamizovaných evropských zemích.
Ostatně, toto procento je téměř stejné jako u nás, takže i zde se mohou začít ve zvýšené míře objevovat muslimové na různých postech třeba po některých dalších volbách.
V USA se tak nyní dostalo na různé posty z výše uvedených 143 muslimů 83, což je jistě velký úspěch pro další džihád. Všichni samozřejmě kandidovali za Bidenovy demokraty.
Infiltrace politiky je v džihádu velmi důležitá, neboť právě tak lze mnohem lépe působit na zavádění takových zákonů, které pomohou dále islamizaci urychlit, zejména pak zákonů týkajících se migrace.
Politika otevřených hranic je totiž nejrychlejším způsobem jak lze jakoukoli zemi islamizovat. Je třeba si uvědomit, že všude existuje tzv. status slučování rodin, takže každý, kdo do země přijde, za sebou často přiveze další až stovky příbuzných. Na to, že se pak muslimové v nové zemi se štědrými sociálními dávkami také velmi rychle množí, snad ani netřeba upozorňovat.
Umíte-li anglicky, můžete si více o novém úspěchu muslimů v amerických volbách poslechnout ve videu níže:

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek V amerických volbách kandidovalo také 143 muslimů, většina z nich byla zvolena (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden