Německo: Afghánec pobodal ženu 20 ranami nožem, policii uniká
RSS

Německo: Afghánec pobodal ženu 20 ranami nožem, policii uniká

Není náhoda, že asi před dvěma lety již byli v Německu nuceni zavést novou kolonku v trestné činnosti – vraždy ze cti. Není týdne, aby k nějaké vraždě ze cti či pokusu o ni nedošlo. Zatímco v zemích původu, kde panuje právo šaría, by taková vražda prošla, v Německu to dopadá různě, ovšem stále častěji je pachatel seznán psychicky nemocným, což se již de facto blíží rozsudkům jako podle práva šaría. Jak dopadne tento čerstvý pokus o vraždu ze cti se teprve uvidí.

V noci ze středy na čtvrtek došlo k pokusu o vraždu v okrese Emsland v Geeste. 19letá žena byla vážně zraněna asi 20 ranami nožem. Podle aktuálních informací policie předpokládá, že se jednalo o trestný čin spáchaný ve vztahu.
Policejní oddělení Emsland/Grafschaft Bentheim a státní zastupitelství Osnabrück pátrají po pachateli (viz obrázky). Podezřelým je 25letý Zabiullah Nouri. Nouri je asi 175 cm vysoký, štíhlé postavy a údajně v současné době nosí třídenní „strniště“.
Prosím, nekontaktujte ho, pachatel by mohl být ozbrojen a je již policii znám. Byla zřízena jednotka pro vyšetřování pokusu o vraždu. Podle nejnovějších vyšetřování by se pachatel mohl nacházet v oblasti Münsteru nebo Kolína nad Rýnem. Nelze však vyloučit kontakty v sousedních zemích.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden