„Hajloval“ mladík v Chersonu? CNN odvysílala záběry, pak přišla o akreditaci
RSS

„Hajloval“ mladík v Chersonu? CNN odvysílala záběry, pak přišla o akreditaci

Ukrajinské síly vstoupily do Chersonu minulý týden po ruském ústupu. (Foto: Twitter)







Na tomto videu od CNN se zdá, že muž předvádí nacistický pozdrav, zatímco drží ukrajinskou vlajku.





Ukrainian doing Nazi salute on “liberated” Kherson @cnn pic.twitter.com/elvXuPQsGb — Linc Dan (@ImDorianBae) November 13, 2022 Několika novinářům pracujícím pro zahraniční média byla odebrána akreditace za reportáže z osvobozeného Chersonu.



V neděli se na oficiální facebookové stránce Generálního štábu ozbrojených sil Ukrajiny objevil příspěvek, že „řadě zástupců médií, kteří porušili pravidla pro práci v oblasti bojů, bylo odebráno pracovní povolení a zneplatněny novinářské průkazy“.



"We feel free. We are not slaves. We are Ukrainians, we are proud of it" @NicRobertsonCNN speaks to people inside the newly liberated Ukrainian city of Kherson https://t.co/aiepUzzga7 pic.twitter.com/Y5yWdyPxaH — CNN International (@cnni) November 12, 2022 „Cítíme se svobodní. Nejsme otroci. Jsme Ukrajinci a jsme na to hrdí.“



NOW – Ukrainian flag raised in Kherson after Russian retreat. pic.twitter.com/NfHVlmpM0u — Disclose.tv (@disclosetv) November 14, 2022 Článek „Hajloval“ mladík v Chersonu? CNN odvysílala záběry, pak přišla o akreditaci se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden