VIDEO: Návštěva Volodymyra Zelenského v Chersonu nedopadla úplně podle očekávání a jeden z obyvatelů na něj křičel a sprostě mu nadával! Vladimir Putin zrušil ustanovení o věkovém limitu pro první vstup do vojenské služby a cizincům ve věku od 18 let se o
RSS

VIDEO: Návštěva Volodymyra Zelenského v Chersonu nedopadla úplně podle očekávání a jeden z obyvatelů na něj křičel a sprostě mu nadával! Vladimir Putin zrušil ustanovení o věkovém limitu pro první vstup do vojenské služby a cizincům ve věku od 18 let se o

VIDEO: Návštěva Volodymyra Zelenského v Chersonu nedopadla úplně podle očekávání a jeden z obyvatelů na něj křičel a sprostě mu nadával! Vladimir Putin zrušil ustanovení o věkovém limitu pro první vstup do vojenské služby a cizincům ve věku od 18 let se otevírá perspektiva zrychleného získání ruského občanství již po 12 měsících služby, a to i pro manželku, děti a oba rodiče! Šéf SVR Sergej Naryškin na žádost Američanů jednal v Ankaře tajně se šéfem CIA, ruský ústup z Chersonu se čím dál tím více jeví jako výsledek nejasného kšeftu!
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenský v pondělí navštívil Cherson s cílem posílení propagandistického profilu Kyjeva a jeho dramaturgický štáb připravil pro západní média nadšené vítání placených komparsistů, lidé dostali 5 000 hřiven za účast pro záběry západních médií. Jenže, když se nenatáčelo, celé to vypadalo úplně jinak. Jeden ze záběrů natočený mobilním telefonem ukazuje skutečnou scénu Zelenského návštěvy v ruském Chersonu, který je dočasně okupovaný ukrajinskou armádou.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v1ryf4y","div":"rumble_v1ryf4y"});
Zelenský je na videu zachycen, jak mává lidem za oknem v protějším domě, Zelenský je přitom ze všech stran obklopen svojí ochrankou ve vojenských uniformách s neprůstřelnými vestami a najednou na něj začne řvát jeden z místních obyvatel a křičí na něj: “ Jdi do prdele, hajzle! ” ( Пошел на хуй, пидар! ) a Zelenský jen s rozpaky a s kyselým obličejem odvrátí tvář, jako že to neslyšel.
Propagandistická cesta Zelenského do Chersonu je součástí dosud nejasných a ruské veřejnosti zatajených dohod špiček Kremlu a ruských tajných služeb se špičkami USA a amerických tajných služeb. Zatímco minulý týden byly informace naší redakce čistě exkluzivní, dnes v pondělí již jednání přiznala i ruská hlavní média.
Šéfové SVR a CIA se tajně sešli v Ankaře hned po víkendovém stažení Rusů z Chersonu
V pondělí se totiž podle informací  v Turecku v Ankaře konala tajná schůzka [ 1 ] špiček ruské rozvědky SVR zastoupené Sergejem Naryškinem a americké Ústřední zpravodajské služby CIA zastoupené šéfem CIA Williamem Burnsem . Mluvčí CIA uvedl, že schůzka se netýká žádných vyjednávání o Ukrajině, ani o příměří na Ukrajině, ale o obnově dohod o jaderném odzbrojení a o zabránění jaderné konfrontace mezi USA a Ruskem ve světle Ukrajinské krize.
Neúčast Vladimira Putina na schůzce G20 v Indonésii je totiž vykládána všelijak a CIA má údajně obavy, že Vladimir Putin nejel na schůzku G20 kvůli tomu, aby mezitím v Kremlu neproběhl puč a vojenský převrat v době jeho nepřítomnosti. A to právě v důsledku stažení Ruské armády z Chersonu, což je v Rusku vnímáno jako zrada, porážka a kapitulace z pozic v hlavním městě k Rusku připojené Chersonské oblasti.
Sergej Naryškin, ředitel SVR CIA podle zdrojů má obavy, co by se stalo s ruským jaderným potenciálem, kdyby v Kremlu došlo ke státnímu převratu a ke svržení Vladimira Putina jestřáby z řad ruských ozbrojených sil, kteří podle amerických tajných služeb prý nesouhlasili s mnoha kroky, které Kreml nařídil pro vedení speciální operace. Američané mají obavy, aby se ruské jaderné zbraně po svržení Vladimira Putina nedostali někomu do nepovolaných rukou.
Alespoň takové informace přicházejí z okruhu CIA a amerických médií. Pokud by to byla pravda, mají Američané zřejmě informace zevnitř Kremlu, a to by bylo zlé, to by mohlo znamenat, že Vladimir Putin byl uvržen do domácího vězení a nesmí opustit Kreml, anebo obráceně, Putin nemůže opustit Kreml, protože ví, že jeho nepřítomnost by vedla k pokusu o převrat, a proto nejel na schůzku G20.
Američané potřebují od Rusů volnou ruku na Taiwanu a Rusové potřebují zimní přestávku od Američanů na Ukrajině
Tím se ale vracíme v kruhu k Chersonu, proč se vlastně Ruské armáda z města stáhla, protože nespokojenost v Rusku roste s vedením operace doslova každým dnem. Vedení Kremlu, pokud nechtělo spáchat sebevraždu, muselo přece vědět, jaký poprask se strhne po stažení Ruské armády z Chersonu. Pokud je situace tak vážná, že se CIA bojí o osud ruských jaderných zbraní po případném palácovém puči v Kremlu, tak je to opravdu alarmující schůzka v Ankaře. Jenže, jedna věc zde pořád nesedí.
Vyklizení Chersonu o víkendu následované setkáním špiček SVR a CIA v Ankaře hned v pondělí, to není náhoda, protože v těchto procesech řízení náhody prostě neexistují. Jedna věc je, co o schůzce v Ankaře říkají tiskoví mluvčí tajných služeb pro média, a druhou věcí je faktický stav věcí, že Rusko svým stažením z Chersonu něco jasného sleduje, něco je očekáváno na druhé straně a tím je tlak na USA, aby donutily Kyjev k příměří.
William J. Burns, ředitel CIA Rusko potřebuje přestávku na frontě a potřebuje přes zimu přeskupit síly a posílit bojové svazy. A to samé potřebuje de facto i Kyjev, ovšem ten o tomto nerozhoduje, to se rozhoduje v Pentagonu a v Langley. A pro Američany je hlavní otázkou po změně vedení Kongresu v USA republikány to, jak přesunout americký zbrojní komplex proti Číně.
Pro republikánskou dolní sněmovnu Kongresu se prioritou stane Čína a naproti tomu Ukrajina se dostane na vedlejší kolej. Dostali jste od Rusů Cherson zadarmo, teď musíte přistoupit na zimní příměří! Takováto slova mohou brzy zaznít od amerických poradců v Kyjevě po dohodě šéfů tajných služeb v Ankaře. Američané totiž potřebují přeorientovat pozornost na Čínu. A v Rusku se dějí věci.
Naryškin jednal se šéfem CIA v Ankaře a Vladimir Putin mezitím podepsal otevření Ruské armády pro všechny lidi ze světa, kterým bylo 18 let a chtějí ruské občanství pro sebe a svoje rodiny
Zatímco Sergej Naryškin jednal v Ankaře se šéfem CIA, tak mezitím Vladimir Putin podepsal změnu vojenského zákona a zrušil [ 2 ] spodní hranici pro první vstup do ruských ozbrojených sil. Kdo ještě nikdy nebyl v Ruské armádě a nikdy v ní nesloužil, tak podle starého zákona mohl podepsat služební kontrakt nejpozději do 40 let věku a cizinci nejpozději do 30 let věku. Jenže dnešním dnem se to mění. Od pondělí může poprvé do vojenské služby vstoupit kdokoliv, občan Ruské federace nebo cizinec, který dosáhl věku 18 let.
Žádná další hranice pro vstup do Ruské armády již neexistuje. Otevírá se tím možnost nejen pro všechny Rusy všech věkových kategorií, které bude potřeba ale přes zimu vycvičit, ale i pro žoldáky z celého světa, kteří jako kontraktoři budou chtít sloužit v Ruské armádě a získat tím snadno a rychle ruské občanství. A to nejen pro sebe, ale i pro svoji manželku, pro svoje děti a rovněž pro oba rodiče kontraktora. A pozor, změnila se i doba služby.
Vladimir Putin Podle nových změn podepsaných Vladimirem Putinem stačí k získání ruského občanství namísto původních 3 roků služby v ozbrojených silách Ruské federace jen pouhých 12 měsíců, a to bez nutnosti žádat předtím o trvalý pobyt [ 3 ]. Tohle se stane obrovským lákadlem hlavně pro lidi z bývalých sovětských svazových republik, kteří pracují v Rusku na pracovní povolení, ale ta se pravidelně musí obnovovat a navíc si nelze do Ruska přivézt rodinu. Změna vojenského zákona tak přiláká mnoho dobrovolníků, které Ruská armáda potřebuje, ale k jejich výcviku je potřeba čas, a ten čas má poskytnout právě zimní přestávka v bojích na Ukrajině.
Kreml potřebuje zimní přestávku na výcvik nových kontraktorů, kteří přijdou do Ruska po dnešním otevření Ruské armády pro cizince bez omezení
Rusové sice povolali do zbraně 300 tisíc mobilizovaných branců, ale to je nedostatečný počet, protože Kreml potřebuje pro jarní ofenzívu minimálně půl milionu mužů, jak celou situaci komentoval Igor Strelkov, takže stažení z Chersonu se najednou jeví jako kšeft a kalkul, jak dohodnout s USA zimní přestávku výměnou za to, že Kreml se nebude dívat směrem k Taiwanu .
Především půjde o to, co se tam bude dít po nástupu Republikánů k moci v dolní komoře amerického Kongresu. Ostřelování ukrajinských měst a elektráren bude pokračovat celou zimu, stejně tak i poziční boje na Donbasu, ale na žádnou velkou ofenzívu to až do jara nevypadá, minimálně kvůli předpovědím, že má letos na Ukrajině padat spousta sněhu a v závějích se prostě ofenzívy rozvíjet nemohou.
Ruská armáda Stažení Ruské armády z Chersonu nelze vysvětlit z logiky stavu věcí ve městě prostě nijak jinak, než jako kšeft s USA ohledně Číny, Taiwanu a potřeby Rusů na zimní přestávku v ofenzívách Ukrajiny, protože Rusko potřebuje vycvičit dobrovolníky, kteří se od pondělí tohoto týdne začnou do Ruska hrnout z celého světa s vidinou získání ruského občanství pro sebe, celou rodinu a dokonce i pro rodiče. Tím je to dané. Chápu, že mnoha lidem spadnou hodiny ze zdi kvůli zděšení, že Kreml kšeftuje tajně se CIA a americkým Deep State v Ankaře, ale to přece konceptuálně gramotné čtenáře nemůže už překvapit.
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden