Varšava prohlásila, že Ruská armáda provedla raketové údery na polské území dvojicí taktických raket! Dva lidé prý zemřeli a polská vláda svolala krizové zasedání! Pretext pro zatažení NATO do války na Ukrajině je zde a stažení Ruské armády z Chersonu pov
RSS

Varšava prohlásila, že Ruská armáda provedla raketové údery na polské území dvojicí taktických raket! Dva lidé prý zemřeli a polská vláda svolala krizové zasedání! Pretext pro zatažení NATO do války na Ukrajině je zde a stažení Ruské armády z Chersonu pov

Varšava prohlásila, že Ruská armáda provedla raketové údery na polské území dvojicí taktických raket! Dva lidé prý zemřeli a polská vláda svolala krizové zasedání! Pretext pro zatažení NATO do války na Ukrajině je zde a stažení Ruské armády z Chersonu povzbudilo Varšavu k eskalaci konfliktu! Úlomky raket přitom zjevně pochází z ukrajinského protivzdušného komplexu S-300, který netrefil ruský Kaliber letící na Lvov a rakety tak dopadly na území Polska! Lotyšský ministr obrany hned přispěchal s potvrzením, že raketa letěla až z Ruska! Dochází k potvrzení Stalinovy doktríny o slabosti a teroru!
Bezpečnostní situace v Evropě dramaticky eskaluje ve chvíli, kdy Polsko v úterý v podvečer oznámilo, že na jeho území dopadly dvě ruské taktické rakety a zabily dva lidi. Informaci ihned poté potvrdil lotyšský ministr obrany, který uvedl, že lotyšská protivzdušná obrana viděla obě rakety na radarech, přičemž rakety prý byly odpáleny z Ruska. Polská vláda svolala v úterý večer krizové zasedání vlády [ 1 ] a bude se řešit, jak Polsko na údajné ruské údery na své území zareaguje .
Moskva obvinění odmítla [ 2 ] a na Telegramu se objevily fotografie trosek raket, které potvrzují, že nejde o ruské rakety Kaliber, které byly použity pro údery na ukrajinský Lvov, ale jedná se o zbytky ukrajinských raket protivzdušného systému S-300, které netrefily letící Kaliber a namísto toho rakety dopadly na území Polska. Fragmenty trosek dokazují, že jde o spodní část rakety S-300. V tomto článku přinášíme fotky a porovnání trosek z Polska s jinými záběry trosek S-300 z minulosti.
Fragment rakety, která dopadla do Polska. Podle odborníků jde o spodní díl ukrajinské PVO rakety komplexu S300 Přesné rakety Kaliber mají přesnost úderů při dopadu v okruhu 1,5 metru a je vyloučené, aby hned dvě přesné rakety Kaliber selhaly a dopadly o desítky nebo dokonce stovky kilometrů někam jinam. Tohle, co teď právě vidíme, je nový Tonkinský záliv a záminka pro vyhlášení války Rusku ze strany NATO, které teď má být
Polskem dokopáno k tomu, aby se rozhoupalo a vtrhlo na Ukrajinu. O tom to je, o ničem jiném tento podvrh není a polská militantní armáda se snaží najít záminku pro invazi na Ukrajinu pod pretextem ruského úderu na Polsko. Rakety měly dopadnout do zemědělského areálu v obci Przewodów bývalého polského JZD, které je dnes součástí soukromé firmy a na místě zemřeli dva lidé.
Západ vycítil slabost Ruska po stažení ocasu v Chersonu. Moskva zapomněla na legendární výrok Beriji
Provokace Varšavy přichází přesně ve chvíli, kdy Ruská armáda spustila mohutné raketové údery na Ukrajinu s cílem uklidnit doma ruskou veřejnost, která je rozzuřena stažením Ruské armády z Chersonu koncem minulého týdne. Mohutné údery na ukrajinskou infrastrukturu mají za úkol vypnout ukrajinskou energetickou soustavu před nadcházející zimou . Údery jsou rovněž vedeny na věže mobilních operátorů, aby Kyjev nemohl mezi obyvatelstvo šířit dezinformace a toxický informační obsah.
Je to forma blokování ukrajinských webů na ruský způsob. Jenže tyto masivní údery podle všeho právě využilo Polsko, aby dosáhlo vyslání vojsk NATO na Ukrajinu, protože polská armáda je již shromážděna na polských hranících a čeká na rozkazy. Jenže Polsko se bojí vstoupit na Ukrajinu samo bez záštity NATO, takovou odvahu Varšava totiž nemá. A stažení Rusů z Chersonu dodalo Varšavě kuráž. Opět se potvrzuje Stalinova doktrína, o které si musíme něco říct.
Takto vypadají trosky rakety S-300 z jiného úderu zdokumentovaného na Ukrajině v létě tohoto roku Lavrentij Berija jako bývalý šéf sovětské NKVD řekl o Stalinovi legendární výrok, který je třeba si neustále opakovat a připomínat. Berija těsně po II. sv. válce o Stalinovi prohlásil, že…  Sovětský lid dokáže Stalinovi odpustit krutost, teror, gulagy, popravy, vysidlování a přesouvání celých národů za Ural, hladomory, obrovské oběti ve válce… ale nikdy mu sovětský člověk neodpustí slabost!
Berija nebyl žádný velký myslitel a měl na rukách možná více krve než Stalin, záleží na úhlu pohledu, ale v tomto měl děsivou pravdu. Když ruský gosudár ukáže slabost, hrozí mu sežrání doma nebo zvenčí. A přesně toto se odehrává od minulého týdne, když došlo k předání Chersonu bez boje ukrajinské armádě.
Když ruští generálové mají obavy o životy vojáků ve válce, je to projev slabosti a nepřítel toho ihned využije
Doma se již do Putina pustili i jeho nejbližší, včetně Dugina, který varoval, že Putin může být jednoho dne nahrazen, protože selže jako “ Vládce deště ” a toto varování od kremelského spojence Putina, který při něm dlouho stojí, je opravdu alarmující varování. Jenže západní nepřátelé si ústup z Chersonu vysvětlili jako naprostou slabost Ruské armády, to nejen v roli Putina jako gosudára, ale i z pohledu velení a generálního štábu, protože generály NATO překvapilo vystoupení generála Surovikina a ministra obrany Šojgu, kteří oba dva mluvili o tom, že je třeba chránit životy ruských vojáků, a to všemi způsoby, i za cenu ústupu z hlavního města Chersonské oblasti a i za cenu přenechání města bez boje nepříteli.
Raketa z komplexu S-300, která dopadla na ulici v Doněcku. Všimněte si spodní části A přesně tohle přesvědčilo Varšavu a Kyjev k operaci a k vyvolání provokace proti Rusku s cílem nasunutí vojsk NATO na Ukrajinu, protože všichni teď vidí a říkají si, že Rusko je slabé, protože se bojí o životy svých vojáků, na rozdíl od ukrajinské armády a její vojáky, o jejichž životy se v Kyjevě a na západě nebojí nikdo . A proto Ukrajinci postupují, protože se nebojí o životy svých vojáků.
A proto Rusové ustupují, protože se bojí o životy svých vojáků. Takhle si to Západ vysvětlí, tak jednoduchá matematika to je, dámy a pánové. Kreml tím stažením z Chersonu vyslal signál o své slabosti a Západ teď bude chtít Putina a hned potom Rusko sežrat. Ukázat slabost nepříteli, jakým je NATO, je projev absolutního šílenství.
Kroky Varšavy jsou teď naprosto klíčové, jestli požene situaci do extrému, na místě po dopadu raket zůstali 2 mrtví. A co teď?
Ten televizní teátr z minulého týdne, ve kterém Surovikin mluvil o potřebě ochrany životů ruských vojáků a o opuštění Chersonu, byl televizním odvysíláním slabosti Ruska doslova v přímém přenosu. Varšava okamžitě pochopila, že Rusové se bojí o své vojáky, že nepůjdou do velké řeže a do velké konfrontace, a proto je nejlepší čas nasunout na Ukrajinu polskou armádu pod hlavičkou a záštitou NATO.
Moskva právě vehementně popřela, že by měla s útokem na Polsko cokoliv společného a uniklé obrázky s fragmenty raket prý neodpovídají ruským raketám, nejde o rakety pocházející z ruské výzbroje . Jenže na názor Moskvy se nikdo prát nebude, důležité je, co teď na to řekne Pentagon, který se věcí zabývá a není jasné, jestli jde o součást scénáře Pentagonu, anebo je tohle akce, kterou Varšava rozjela ve spolupráci s Kyjevem na vlastní pěst, jak zatáhnout NATO do konfliktu na Ukrajině.
Fragment z rakety na poli v Polsku Pokud si Varšava bude stát za tím, že raketa byla polská a zabila dva lidi, je to opravdu velmi vážné, protože jakmile v kauze figurují mrtví Poláci, tak pro vládu ve Varšavě bude nepřípustné, aby to skončilo v tichosti a v klidu bez reakce, protože militantní Poláci z řad vládní strany budou řvát do odvety proti Rusku a budou volat po aktivaci článku 5 Washingtonské smlouvy NATO o kolektivní obraně . Článek sice negarantuje poskytnutí pomoci automaticky, ale nechává to na svobodné vůli členů NATO. Samotná aktivace tedy může vést k tomu, že k Polsku se připojí několik vybraných zemí, které vyšlou svá vojska na tzv. mírovou misi na Ukrajinu.
Ruskou armádu čekají obrovské bitvy a obrovské ztráty, pokud chce vyhrát válku. S malými ztrátami Rusové ani historicky vlastně vyhrávat neumějí. Platilo to o všech ruských válkách, i o té poslední čečenské
A to ve chvíli, kdy se Rusové stáhli z Chersonu, ukázali slabost, generální štáb ukázal slabost, Surovikin a Šojgu ukázali slabost v televizi, protože nemluvili jako vojevůdci, ale jako strašpytlové, kteří se bojí o životy svých vojáků. Sice to může vypadat mediálně sympaticky ze strany Surovikina a Šojgu, ale na straně druhé je to projev slabosti vojevůdců, kteří se bojí ztrát životů ruských vojáků .
Jak myslíte, že by dopadla Rudá armáda za II. sv. války, kdyby se Stalin bál o životy svých vojáků? Chápete? Stalinova doktrína teroru na potlačení slabosti je sice velmi drsná, ale na speciální vojenské operaci se ukazuje, že prostě Ruské armádě tato doktrína chybí a bude velmi těžké pro Ruskou armádu vyhrát tuto válku, pokud generálové budou mít strach o životy vojáků, aby se jim nic nestalo.
Záběr na polský traktor s valníkem, který byl zasažen jednou ze dvou raket Velké bitvy, které Ruskou armádu čekají, si vyžádají obrovské oběti na straně Ruské armády, ale pokud se tyto bitvy ani neodehrají, protože Ruská armáda se raději bez boje stáhne a ustoupí, aby ušetřila životy ruských vojáků, potom je celá operace ztracena. Pokud NATO vstoupí na Ukrajinu, Vladimir Putin svůj úkol o denacifikaci a demilitarizaci Ukrajiny již nikdy nesplní. Ruská armáda nepůjde do války s NATO , a přesně s tím Varšava a NATO počítají. Ani NATO nechce jít do války s Ruskem, ale ústupy Ruské armády a slabost odhalená generálním štábem v televizi vedou NATO k přesvědčení, že když NATO na Ukrajinu vstoupí, Ruská armáda před ní raději ustoupí, aby Kreml ušetřil životy ruských vojáků, především těch mobilizovaných. Memento Stalin!
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden