Německo: Podívejte se, jak policista v civilu brání ekoteroristy blokující dopravu před naštvanými občany (video)
RSS

Německo: Podívejte se, jak policista v civilu brání ekoteroristy blokující dopravu před naštvanými občany (video)

Nedávno jste si zde mohli přečíst o šíleném rozsudku německého soudu, který namísto odsouzení ekoteroristů, kteří již v Německu dokonce způsobili i smrt zraněné ženy, slovně zaútočil na řidiče, kterým se nechce hodiny čekat, až se klimatická lepidla, jak se nyní těmto ekoteroristům v Německu říká, odlepí od silnice a odejdou.
Soudce byl jasně na straně klimatických šílenců, kteří byli samozřejmě jako obvykle osvobozeni.
Jsou tedy zcela beztrestní, což samozřejmě mnoho lidí frustruje. Je jim povoleno beztrestně blokovat dopravu – včetně sanitek – a ničit umělecká díla v galeriích. Pokud je na ně podána žaloba, většinou vyváznou bez trestu nebo s mírnou pokutou, kterou zaplatí jejich bohatí mecenáši.
Nyní mám pro vás další zajímavé video, které ukazuje, jak naštvaný muž kopl do jednoho z ekoteroristů, přilepených k silnici. To, co se dělo dál, ovšem ukazuje, že policisté v civilu dokonce ekoteroristy hlídají, aby jim nikdo neublížil, namísto toho, aby tyto klimatické nálepky odlepili a zatkli…
Video v současné době způsobuje rozruch na Twitteru: Berlínský policista v civilu bije muže. Ten předtím kopl do klimatického lepidla.

Ich feier grad Berliner Zivilpolizist, der gehen Schläger (Fußgänger!) vorgeht. #LetzteGeneration ⁦ @rbb24 ⁩ pic.twitter.com/YAbSvOnFsN
— Thomas Heise, Reporter (@HeiseThomas) November 15, 2022



Na nahrávkách veřejnoprávní televize „RBB“ je scéna popsána. Policista v civilu musel chránit samolepky před „stále agresivnějším hněvem občanů“. Na videu můžete vidět naštvaného muže, jak kope do jednoho z klimatických teroristů. Poté je policistou v civilu sražen na zem.
Na Twitteru video sdílí novinář „Spiegelu“ Thomas Heise. Ve svém příspěvku výslovně „oslavuje“ přístup policisty. Mnoho dalších uživatelů to vidí jinak. „Proč policie neodvede skutečné pachatele – ekoteroristy – z ulic?“ ptají se jiní.
 








Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Německo: Podívejte se, jak policista v civilu brání ekoteroristy blokující dopravu před naštvanými občany (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden