Maďarsko: Přestřelka policie s iráckými pašeráky, kteří převáželi 22 syrských džihádistů (video)
RSS

Maďarsko: Přestřelka policie s iráckými pašeráky, kteří převáželi 22 syrských džihádistů (video)

Letošní rok se od posledního podobně silného invazního roku 2015 v jednom liší: mnohem častěji dochází k přestřelkám policie s džihádisty, kteří obsazují Evropu.
Přestřelky jsou hlášeny od začátku roku po celé balkánské trase a také při prohlídkách jsou u invazistů nalézány zbraně mnohem častěji než kdykoli předtím. To jen potvrzuje, že džihád postupně přechází do „horké fáze.“ Již tedy není otázkou zda, ale kdy dojde k nějaké větší koordinované akci.
Je to jen asi týden, co hlásili na turecko-bulharských hranicích zastřeleného policistu a chybělo jen málo, aby bylo totéž hlášeno i z Maďarska, kde iráčtí pašeráci stříleli na policisty.
Pokoušeli se propašovat 21 syrských muslimských vetřelců přes Maďarsko dál na západ Evropy, ale byli zastaveni a zatčeni, zatímco ilegálové byli zadrženi a záhy i vyhozeni ze země. Ti se samozřejmě znovu pokusí tuto cestu podniknout. Jisté je, že dřív či později budou úspěšní.
Při vstupu do Maďarska bylo letos zastaveno více než 260 000 nelegálních muslimských vetřelců. Ovšem více než pravděpodobné je, že ještě mnohem víc jich nakonec prošlo. To je ostatně znát i na rekordní invazi, která nyní postihuje Rakousko, Německo nebo Velkou Británii.

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Maďarsko: Přestřelka policie s iráckými pašeráky, kteří převáželi 22 syrských džihádistů (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden