V pouhých 36 letech zemřel kadeřník celebrit Sebastian Böhm
RSS

V pouhých 36 letech zemřel kadeřník celebrit Sebastian Böhm

Byl jedním z nejznámějších kadeřníků v Německu a mezi jeho zákazníky patřila řada hvězd. Po letech boje s nemocí zemřel kadeřník Sebastian Böhn na rakovinu. Celebrity jsou zděšené. (Foto: Instagram)







Ve věku 36 let zemřel magdeburský kadeřník Sebastian Böhm. Oznámil to tým jeho kadeřnického salonu Hairricane na oficiální stránce na Facebooku.



„S hlubokým zděšením a smutkem vám musíme oznámit, že nás opustil náš milovaný Basti. Odpočívej v pokoji,“ stojí na černobílé fotografii kadeřníka.



Sebastian Böhm bojoval s leukémií. Nejprve nad rakovinou zvítězil, ale nemoc se vrátila, jak oznámil v listopadu 2021. „Poté, co jsem loni přežil chemoterapii, leukémie propukla znovu,“ vysvětlil tehdy prostřednictvím Instagramu. Vyléčení je prý možné pouze pomocí dárcovství kmenových buněk.



Böhm stylizoval hvězdy jako frontmana Tokio Hotel Billa Kaulitze nebo popovou zpěvačku Andreu Berg. Mezi jeho zákazníky patřily i mezinárodní hvězdy jako Shakira. Někteří z jeho slavných klientů již na smutnou zprávu reagovali. Televizní herec Julian F. M. Stoeckel vysvětlil: „Böhma jsem si vážil: „Nemůžu tomu uvěřit.“



Zasažena byla i moderátorka Jana Ina Zarrella: „Upřímnou soustrast. Nemohu tomu uvěřit… Jsem neuvěřitelně smutná….“ Zpěvačka napsala pod příspěvek: „Kéž nad tebou a tvou nesmrtelnou duší drží dobrotivé ruce Pán a chrání tvé blízké.“ Salon oznámil, že zůstane „prozatím uzavřen“. Dveře se mají znovu otevřít 21. listopadu.



Zdroj: dailynewsen.com
Článek V pouhých 36 letech zemřel kadeřník celebrit Sebastian Böhm se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden