Putinovi idioti a dezoláti
RSS

Putinovi idioti a dezoláti

Komunistické, „kdo nejde s námi, jde proti nám“ , stále platí. Vlastně to je svým původem heslo kapitalistické, neboť komunizmus je pouhou reakcí (negací) kapitalizmu, a bez kapitalizmu by nemohly komunistické myšlenky nijak vzniknout.
Kdo tedy nejde s vládnoucí třídou, je jí dnes veřejně například nazýván jako Putinův idiot a dezolát. Jestliže někdo nemá na destilát, je mu zima nebo nemá peníze na nájem, energie a jídlo, je nazýván fašistou, který přímo podporuje ruský režim. Něco na tom je, neboť jak z historie známe, liberální demokracie je předchůdcem fašismu.
Logika naší vlády je přísně neúprosná: U Stalingradu umírali fašisté zimou, takže komu je zima, je fašistou.
Kapitalizmus je nevinný, neboť je pouhou negací (reakcí) na feudalizmus, který je zase negací prvobytně pospolné společnosti, která se vyloučila z přírody, vůči které se stala nepřátelskou. My lidé však obviňujeme z nepřátelství přírodu, abychom obhájili své nejnižší sobecké a vlastnické pudy.
Nebýt těch pudů, byli bychom šťastní jako zvířata – tedy aspoň šťastní jako zvířata. Takto jsme nešťastní a zakrýváme to pozitivním myšlením a životním optimizmem. Jsme optimisty a myslíme pozitivně, že se zítra zase nažereme, pobavíme, napijeme, spáříme a vykálíme. Nevadí nám, že nás takové konzumně závislé naděje prozrazují z toho, že vůbec žádnými optimisty nejsme, ale že pozitivně myslíme z čirého zoufalství pocházejícího z abstinenčních příznaků (kocoviny).
Jsme nepříčetně závislí na životních potřebách a ještě více na libých požitcích pocházejících z objektivní reality. Z náruče smrti zoufale prcháme do náruče smrti. Čím více této zběsilosti podléháme, tím je to horší, a tím více se náš běh i dech krátí.
Dezolátní člověk je neutěšený, žalostný a zoufalý. Pokud je idiotem, znamená to dle starořečtiny, že je soukromníkem nedbajícím na věci veřejné. Chudí protestující občané jsou tedy dle mínění naší vládnoucí reprezentace Putinovými osobami žalostnými, zoufalými, neutěšenými a soukromými. Takovými je učinil Putin, nebo takovými byly učiněny díky Putinovi, a nikoliv tuzemskou či cizozemskou vládnoucí třídou.
Nu což, jsem tedy také osoba soukromá a dezolátní, a vůbec se nezlobím za to, když mne někdo nazývá pravým jménem. Nikdy jsem o sobě neměl žádné velké mínění. A co vy, další Putinovi idioté a dezoláti? Jak jste na tom?


Nejčtenější za týden