USA: Po převzetí Sněmovny reprezentantů ohlásili republikáni vyšetřování zločinů Joe Bidena a jeho syna (video)
RSS

USA: Po převzetí Sněmovny reprezentantů ohlásili republikáni vyšetřování zločinů Joe Bidena a jeho syna (video)

Jak již víte, tak ve stejnou dobu, kdy v USA oznámili převzetí Sněmovny reprezentantů republikány, byl Fauci se svými nohsledy předvolán před soud. Již se tedy ani on ani několik dalších jeho spolupracovníků nevyhnou stíhání, zejména za potlačování svobody projevu – a to především (ale nejen) v době covidismu, kdy byly systémem záměrně šířeny dezinformace a často pravdivé informace byly cenzurovány a nálepkovány za dezinformace.
V témže je „namočený“ i Facebook a další sociální platformy, které konaly na základě příkazů Fauciho a jeho nohsledů.
Ovšem stíhán by neměl být zdaleka jen Fauci a jeho kumpáni, ale také Joe Biden a jeho syn Hunter, na něhož je již připravena obžaloba z více než 400 trestných činů, za které nikdy nebyl potrestán. Jako hlavní důkaz byl předložen notebook Huntera Bidena.
Několik republikánů tvrdí, že Bidenova rodina se obohatila pochybnými dohodami. Podle nich prezident o těchto dohodách věděl a dokonce se na nich podílel. Zapojil se i jeho syn Hunter. Během vyšetřování bude vyslýchán, stejně jako další rodinní příslušníci.


Bidenova rodina je také spojována s obchodováním s lidmi.
Kongresman James Comer tvrdí, že Biden lhal, když tvrdil, že o dohodách nic neví. Otázkou nyní je, zda prezident představuje nebezpečí pro národní bezpečnost, zdůrazňuje Comer.
Nyní, když demokraté již nemají většinu ve Sněmovně reprezentantů, Nancy Pelosiová ztrácí pozici předsedkyně Sněmovny reprezentantů. Oznámila, že také ustupuje o krok zpět uvnitř strany. O znovuzvolení do čela Demokratické strany ve Sněmovně reprezentantů se neuchází.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek USA: Po převzetí Sněmovny reprezentantů ohlásili republikáni vyšetřování zločinů Joe Bidena a jeho syna (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden