Převzetí Sněmovny reprezentantů republikány může znamenat konec sypání peněz do bezedné ukrajinské propasti
RSS

Převzetí Sněmovny reprezentantů republikány může znamenat konec sypání peněz do bezedné ukrajinské propasti

Výhra republikánů ve volbách do Sněmovny reprezentantů, o níž všechna korporátní média záměrně informovala až se 24hodinovým zpožděním ( zde jste si o něm mohli přečíst dřív než v mainstreamu), podle různých informací nepovede pouze k prošetřování zločinů Fauciho a jeho kumpánů či rodiny Bidenových, ale také k ukončení nekonečného nalévání peněz na Ukrajinu.
Kontroverzní raketový útok na Polsko nebyl náhodou: šlo o zoufalý pokus atlantických válečných štváčů obvinit z útoku Rusko, aby si tak špinavým a riskantním činem v poslední vteřině lépe zajistili financování svého válečného dobrodružství.  Ale spiknutí se strašně pokazilo poté, co tento útok nepokrylo americké ministerstvo obrany a zástupce Pentagonu dal světu velmi rychle vědět:

„V tuto chvíli nemáme žádné informace, které by potvrzovaly tiskové zprávy týkající se obvinění z ruského raketového útoku na polské území.“
Je jen potěšující, když i zástupce Pentagonu dovede nebezpečnou hru bezskrupulózního západního lživého tisku ad absurdum. Místo toho, aby informoval o volebním vítězství republikánů, využil atlantický kartelový tisk této příležitosti a až se zpožděním – tedy až včera – informoval o důležitém volebním vítězství republikánů světovou veřejnost. 
Kromě toho je frakce západních válečných štváčů vystavena silnému tlaku a čelí rostoucím problémům v důsledku následujícího současného vývoje:
– V rámci požadovaného zvýšení dluhového stropu hrozí americké vládě v prosinci insolvence nebo při absenci nové regulace s pomocí republikánů možné uzavření vlády od 16. prosince 2022.
– Zástupci republikánů oznámili, že pozastaví financování eskalujících nákladů ukrajinské války díky své většině ve Sněmovně reprezentantů.
Na tomto pozadí je Bidenova administrativa pod extrémním časovým tlakem, takže v úterý tohoto týdne cítila povinnost písemně informovat Kongres, že potřebuje dalších asi 38 miliard amerických dolarů na své ukrajinské dobrodružství. 
Kromě toho existuje dalších 10 miliard dolarů v nouzovém financování na lékařské výdaje, které lze připsat pochybné oblasti výzkumu a nákladů na další injekce proti covidu a opičím neštovicím, mimo jiné. Předsedkyně Sněmovny reprezentantů Nancy Pelosiová oznámila, že finanční balíček podpoří, dokud bude ještě ve funkci.
Na druhé straně republikáni oznámili, že zakročí proti této nesmyslné americké finanční pomoci, včetně  americké zástupkyně Marjorie Taylor Greeneové, která začátkem listopadu nabídla následující výstižnou analýzu katastrofické válečné politiky Bidenovy administrativy:
„Jediná hranice, o kterou se Bidenova administrativa stará, je Ukrajina, nikoli jižní hranice Ameriky,“ řekla Greenová a dodala: „Za republikánů nepůjde na Ukrajinu ani dolar!“
Uvedené sliby mohou být samozřejmě realizovány až poté, co se sejde nový Kongres, což bude 3. ledna 2023. Rozhodnutí, která budou přijata do uvedené doby, budou  v režii zatím ještě většinových demokratů.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Převzetí Sněmovny reprezentantů republikány může znamenat konec sypání peněz do bezedné ukrajinské propasti se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden