Skotsko: Pedofil, který se prohlásil za ženu, skončil v ženské věznici (video)
RSS

Skotsko: Pedofil, který se prohlásil za ženu, skončil v ženské věznici (video)

A opět zde máme případ úchyla z jedné z „pokrokových“ zemí, jehož práva jsou víc než práva jeho obětí. Skotsko je v genderových šílenostech celkem dost napřed, děti se tam LGBTQ propagandou povinně indoktrinují už od školky. To je samozřejmě postupná cesta k legalizaci pedofilie, za kterou jsou stále mírnější tresty.
Pedofil byl před lety na základě svého biologického pohlaví po napadení dítěte poslán do mužské věznice, kde však došlo ke konfliktu, při němž napadl spoluvězně. Poté začal tvrdit, že se identifikuje jako žena. Tím se již po dalším útoku na dítě dostal do ženské věznice, kde si nyní odpykává několikaměsíční trest.
Sériový dětský sexuální delikvent, který se již před časem prohlásil za ženu,  je zpět za mřížemi poté, co porušil podmínky své registrace sexuálního delikventa. Katie Dolatowski, 22, byl poslán do ženského vězení, aby si odpykal svůj čtyřměsíční trest.
Dolatowski má i přes svůj nízký věk dlouhou historii sexuálních útoků na mladé dívky ve veřejných zařízeních. V roce 2018 byl poprvé objeven, jak tajně natáčel 12letou dívku na dámských toaletách v supermarketu Asda ve skotském Dunfermline. Dívka byla v době, kdy si všimla kamery nad přepážkou její kóje, částečně svlečená.
Dívka křičela o pomoc a utekla. K identifikaci Dolatowského byly použity záběry kamer v supermarketu a po dalším vyšetřování bylo v jeho mobilním telefonu a iPadu nalezeno 12 sekund filmu, na němž byla dívka natočena.
Dolatowski, který je bilogický muž, byl v té době ušetřen vězení a následující měsíc zaútočil na jinou mladou dívku  na toaletě supermarketu Morrisons v Kircaldy.
Dolatowski chytil 10letou dívku za obličej a strčil ji do kabinky a přikázal dítěti, aby si svléklo kalhoty. Během přepadení Dolatowski také vyhrožoval zavražděním matky dítěte ve snaze ji vyděsit, aby vyhověla. Mladá dívka však v sebeobraně, zasadila několik ran Dolatowskému a dokázala se osvobodit a utéct za rodiči.
Navzdory svým dvěma útokům na děti byl Dolatowskému místo trestu odnětí svobody vydána tříletá podmínka. Byl mu také zakázán styk s dětmi, byl zařazen do registru sexuálních delikventů a byl mu nařízen výkon veřejně prospěšných prací.
Ale v lednu 2021 byl Dolatowski umístěn do vazby za napadení, ke kterému došlo, když pobýval v ubytování v komunitě. Dolatowski byl poslán do ústavu The Polmont Young Offenders, kde jsou umístěni mladiství muži. Zatímco byl uvězněn, Dolatowski údajně spáchal fyzický útok na jiného vězně.
Letos se stal předmětem incidentu ke kterému došlo v ženském krizovém azylovém domě v Leedsu  .
Bylo odhaleno, že Dolatowski, který tvrdil, že je trans žena, pobýval v azylovém domě, kde jsou umístěny osamělé ženy s dětmi, celých 71 dní, než se zaměstnanci dozvěděli o jeho kriminální minulosti a v září ho vyhodili. Dolatowski použil falešné jméno, aby získal vstup do zařízení, kde byly děti.
O měsíc později  byl Dolatowski vyhnán také z dalšího bydliště. Došlo k tomu v noci 19. října poté, co se rozzuření sousedé dozvěděli o jeho minulých zločinech. Dolatowski se tam ukryl na poté, co byl vyhnán z azylového domu Women’s Aid.
V obavách o rodiny s malými dětmi, které žily v okolí, se dav shromáždil mimo pozemek  a požadoval jeho vyhoštění. Telefonický záznam pořízený náhodným kolemjdoucím ukázal, že velký počet přítomných policistů odvádí Dolatowského a další neznámé osoby z jeho nového bydliště.

Dolatowski neinformoval policii, že v místě bydlí, čímž porušil požadavky při registraci sexuálních delikventů, podle nichž nesmí bydlet blízko dětí.
I když nebyl okamžitě uvězněn a místo toho dostal  příkaz k omezení svobody  , bylo rychle zjištěno, že porušoval zákaz vycházení, a nakonec byl na začátku listopadu za toto porušení odsouzen na čtyři měsíce vězení.
Dolatowski je v současné době uvězněn v ústavu pro ženy. A to navzdory skutečnosti, že soud věděl, že Dolatowski v roce 2021 násilně napadl vězně mužského pohlaví, když byl uvězněn v Polmontu.
Cornton Vale , věznice, kde si Dolatowski v současnosti odpykává svůj trest, je skotským národním zařízením pro ženy ve vazbě i odsouzené vězeňkyně. Je navržen tak, aby pojal maximálně 119 žen, a má samostatnou jednotku pro matku a dítě se 7 místy.
Dolatowski ještě nebyl odsouzen za další napadení, které spáchal v Polmontu loni, ale tento týden se u soudu přiznal k násilnému činu.
Právní zástupkyně Kelly Howeová na obranu Dolatowského odkazovala na transgender identitu svého klienta a dopad na jeho emocionální stav a uvedla to jako hlavní důvod jeho násilného chování.
Howeová prohlásila: „Identifikuje se jako žena, ale bez ohledu na to byla dříve umístěna do mužské vězeňské populace v Polmontu  a soud mohl pravděpodobně předvídat potíže, které jí tím způsobil.“
Dolatowski stane před soudem i za další útok v Polmontu. Soud proběhne 12. ledna.
Navzdory tomu, že Dolatowski opakovaně páchal násilí na ženách a dívkách a biologicky jde stále o muže, britská média se rozhodla označovat Dolatowského za „ženu“ a používat pro něj ženská zájmena.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Skotsko: Pedofil, který se prohlásil za ženu, skončil v ženské věznici (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden