Detailní studie známého amerického neurochirurga odhaluje všechny covidové lži
RSS

Detailní studie známého amerického neurochirurga odhaluje všechny covidové lži

Dnes se již stále častěji ukazuje, že informace perzekuovaných odborníků, o nichž nevzdělaní a Pfizerem placení „ověřovatelé faktů“ tvrdili, že jsou to „lži a dezinformace,“ byly většinou pravdivé, zatímco oficiálně vládami a rádoby odborníky šířené informace byly potvrzeny jako lži a manipulace.
Všechny tyto lži, pocházející od partičky kolem Fauciho (a pak se šířící po celém světě), byly nyní podrobeny velmi detailní studii. Níže si můžete přečíst alespoň to podstatné, pokud vás zajímá celá podrobná studie do nejmenších detailů, pak si ji můžete přečíst zde (anglicky, lze si zadat překlad).
Rozsáhlá, důsledně zdokumentovaná studie neurochirurga Dr.  Russella L. Blaylocka, publikovaná v respektovaném časopise Surgical Neurology International, odhaluje celý „pandemický“ podvod, na kterém byla podle profesora postavena událost Covid. Prohlásil, že to byla „jedna z nejvíce zmanipulovaných infekčních událostí v historii lidstva“.
Pandemie COVID-19 je jednou z nejvíce zmanipulovaných infekčních nemocí v historii, která se vyznačuje záměrným šířením oficiálních lží, které v nekonečném proudu šíří vládní byrokracie, lékařská sdružení, lékařské rady, média a mezinárodní agentury.
Byli jsme svědky dlouhé řady bezprecedentních zásahů do lékařské praxe, včetně útoků na lékařské experty, zničení lékařské kariéry lékařů, kteří odmítli pomoci zabít své pacienty, a masivní nadměrné regulace zdravotní péče pod vedením nekvalifikovaných jedinců, kterým šlo jen o obrovské bohatství, moc a vliv.
Poprvé v americké historii prezident, guvernéři, starostové, správci nemocnic a federální byrokraté určují léčebné postupy založené nikoli na přesných vědeckých informacích, natož na zkušenostech, ale spíše na vynucení přijetí určitých škodlivých forem péče a „prevence“ – včetně remdesiviru, použití ventilátorů a nakonec spousty prakticky netestovaných vakcín na bázi messenger RNA. 
Poprvé v historii lékařské péče se protokoly nestanovují na základě zkušeností lékařů, kteří úspěšně léčili většinu pacientů, ale vše řídili jednotlivci a byrokrati, kteří nikdy neléčili jediného pacienta – včetně Anthonyho Fauciho, Billa Gatese, EcoHealth Alliance, CDC, WHO, inspektoři veřejného zdraví a správci nemocnic.
Média (televize, noviny, časopisy atd.), lékařské společnosti, státní lékařské rady a provozovatelé sociálních sítí se označili za jediný zdroj informací o této takzvané „pandemii“. Webové stránky byly odstraněny, renomovaní a zkušení lékaři infekčních chorob a vědci byli démonizováni, kariéry byly zničeny a jakékoli informace, které odporují oficiálnímu narativu, byly označeny jako „dezinformace“ a „nebezpečné lži“, a to i když je sdělují přední odborníci z oborů jako virologie, infekční nemoci, epidemiologie a urgentní plicní medicína. K tomuto potlačování pravdy došlo záměrně.
Je neuvěřitelné, že démonizováni byli i špičkoví odborníci jako Michael Yeadon, vysloužilý vědec, bývalý ředitel výzkumu a viceprezident pro vědu britské farmaceutické společnosti Pfizer, který společnost obvinil z výroby extrémně nebezpečné vakcíny. Kromě toho Dr. Michael Yeadon a další vysoce kvalifikovaní vědci prohlásili, že by tuto vakcínu neměl dostat nikdo.
Jeden z nejcitovanějších odborníků ve svém oboru, Peter McCullough, který úspěšně vyléčil přes 2000 pacientů s COVID-19 protokolem včasné léčby (který byl takzvanými odborníky zcela ignorován), se stal obětí obzvláště nepřátelského útoku od těch, kteří jsou finančně závislí na prodeji vakcín. Své poznatky publikoval ve vědeckých časopisech a uvedl, že při včasné léčbě klesl počet hospitalizací o 80 % a úmrtí o 75 %.
Navzdory tomu je vystaven neúnavné sérii útoků ze strany ověřovatelů faktů, ačkoli žádný z těchto takzvaných „ověřovatelů faktů“ nikdy neošetřil jediného pacienta.
Ani Anthony Fauci, CDC, WHO ani žádná státní zdravotnická agentura nikdy nedoporučili jinou včasnou léčbu než Tylenol, hydrataci a přivolání sanitky v případě dušnosti. Jde o první případ v historii veřejného zdraví, protože včasná léčba infekcí je zásadní pro záchranu životů a prevenci závažných komplikací. Tyto lékařské organizace a jejich federální lokajové nejenže nedokázali navrhnout včasnou léčbu, ale napadli každého, kdo se pokusil takovou léčbu zahájit; útočili jakýmikoli prostředky, které měli k dispozici – diskvalifikací, zbavením nemocničních výsad, pomluvami, poškozením dobrého jména a dokonce zatčením.
Vhodným příkladem tohoto vysoce nepřátelského postoje ke svobodě projevu a poskytování informací o informovaném souhlasu je nedávné pozastavení výkonu funkce Dr. Meryl Nassové od Maine Medical Association a požadavek správní rady, aby podstoupila psychiatrické vyšetření kvůli předepisování ivermektinu a sdílení svých odborných znalostí v této oblasti.
Vědecká pověst dr. Nassové je bezvadná. Toto chování lékařské licenční agentury připomíná metody používané sovětskou KGB v období, kdy byli disidenti vězněni v psychiatrických gulazích, aby umlčeli jejich nesouhlas.
Zde je seznam prohlášení, která byla označena jako „mýty“ a „dezinformace“, ale později se ukázalo, že jsou pravdivé:

Asymptomatičtí očkovaní šíří virus stejně jako neočkovaní symptomaticky infikovaní.


Vakcíny nemohou dostatečně chránit proti novým variantám, jako jsou Delta a Omicron.


Přirozená imunita je mnohem lepší než vakcinační a je s největší pravděpodobností celoživotní.


Vakcinační imunita nejenže po několika měsících slábne, ale všechny imunitní buňky jsou po delší dobu narušeny, čímž se očkovaní vystavují vysokému riziku všech infekcí a rakoviny.


COVID vakcíny mohou způsobit významný výskyt krevních sraženin a dalších závažných nežádoucích účinků


Zastánci vakcíny budou požadovat četné boostery, jakmile se každá nová varianta objeví na scéně.


Fauci bude trvat na vakcíně proti covidu pro malé děti a dokonce i miminka.


Očkovací pasy budou vyžadovány pro vstup do podniku, let v letadle a používání veřejné dopravy


Budou zde internační tábory pro neočkované (jako v Austrálii a Kanadě)


Neočkovaným bude odepřeno zaměstnání.


Mezi vládou, elitářskými institucemi a výrobci vakcín existují tajné dohody


Mnohé nemocnice byly během pandemie buď prázdné, nebo měly nízkou obsazenost.


Spike protein z vakcíny vstupuje do jádra buňky a mění funkci opravy buněčné DNA.


Vakcíny zabily statisíce lidí a mnohonásobně více jich bylo trvale poškozeno.


Včasná léčba mohla zachránit životy většině ze 700 000 zemřelých.


Myokarditida vyvolaná vakcínou (která byla zpočátku zamítnuta) je závažný problém a během krátké doby neodezní.


Speciální smrtící šarže těchto vakcín se mísí s množstvím jiných – někdy i neškodných – vakcín proti Covid-19

 
Několik z těchto tvrzení odpůrců těchto vakcín se nyní objevuje na webových stránkách CDC, část z nich je stále označena jako „mýty“. Dnes rozsáhlé důkazy potvrdily, že každý z těchto takzvaných „mýtů“ byl ve skutečnosti pravdivý. Mnohé z nich dokonce připustil „svatý vakcíny“, Anthony Fauci. 
Tolik výběr z velmi podrobné studie, která jen potvrzuje, že se lidstvo stalo obětí jednoho velkého podvodu. Nyní lze jen doufat, že všichni, kdo se na tomto podvodu podíleli a zřejmě si na něm i pohádkově vydělali – a to bez ohledu na životy a zdraví milionů lidí – budou jednou po zásluze  potrestáni.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 4 Průměrně: 5 ] Článek Detailní studie známého amerického neurochirurga odhaluje všechny covidové lži se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden