Desítky dokumentů spojených se společníky a klienty pedofila Jeffreyho Epsteina budou rozpečetěny
RSS

Desítky dokumentů spojených se společníky a klienty pedofila Jeffreyho Epsteina budou rozpečetěny

Podivná smrt Epsteina naznačuje, že mezi klienty pedofilní sítě muselo být mnoho velmi vlivných prominentů. tedy těch, kteří mají značný vliv nejen na americkou, ale i na světovou politiku. I když se hovořilo o mnoha známých jménech politiků a celebrit, účastnících se pedofilních orgií organizovaných Epsteinem, dosud byly důkazy podepřeny pouze fotografiemi oněch „elit“ s Epsteinem. To samo o sobě k obvinění ovšem nestačí.
Nyní mají být odtajněny dokumenty, ve kterých jsou uvedena konkrétní jména organizátorů těchto perverzních večírků, ale i těch, kdo Epsteinem nabízených „služeb“ pravidelně využívali. Jméno „Clinton“ bude zřejmě jedno z nejznámějších. K rozhodnutí soudu došlo i přesto, že skupina anonymů žádala o utajení těchto jmen pod záminkou ochrany osobních údajů.
Desítky dokumentů spojených se spolupracovníky zesnulého pedofila Jeffreyho Epsteina budou zveřejněny poté, co soudce v pátek rozhodl, že veřejný zájem převažuje nad právem na soukromí, informoval  deník Daily Mail .
Včera ráno soudkyně Loretta Preska (v občanskoprávním sporu Giufre vs. Maxwell) nařídila rozpečetění desítek dokumentů souvisejících s Jeffreym Epsteinem. Preska je vyšší soudkyně okresního soudu Spojených států pro jižní okres New Yorku.
Toto poslední rozhodnutí přišlo v reakci na úsilí osmi třetích stran „John/Jane Doe“ (anonymů), které podaly petici k soudu a požadovaly, aby byly desítky záznamů zapečetěny a uchovávány před veřejností v tajnosti, aby byla zachována pověst těchto anonymů „Doe“.
Soudkyně Preska rozhodla, že dokumenty týkající se osmi lidí mohou být zveřejněny, a to navzdory námitkám „Does“, z nichž jeden byl zřejmě odhalen při slyšení jako Tom Pritzker, miliardář a výkonný předseda Hyatt Hotels. Pritzkerovi právníci argumentovali, že rozpečetění záznamů by neoprávněně ovlivnilo jeho soukromí a pověst.
Mezi těmi, jejichž jména jsou v dokumentech zmíněna, je Emmy Taylerová, bývalá osobní asistentka Ghislaine Maxwellové, která byla obviněna z účasti na sexuálním zneužívání nezletilých.
Vedoucí právní zástupce TGP Marc Randazza z  Randazza Legal Group a hlavní právní zástupce TGP John Burns se rozhodli zasáhnout v případu Ghislaine Maxwellové v jižním okrese New Yorku.
Anonymní John Doe – doslova stylizovaný svým právníkem jako „John Doe“ – podal námitku proti tomu, aby TGP rozpečetila seznam sexuálních klientů.
Nyní víme, že existuje nejméně šestnáct „John / Jane Doe“ – tedy anonymů, kteří trvají na tom, že jejich jména nesmí být v zájmu jejich pověsti zveřejněna.
Soudkyně Loretta Preska včera oznámila, že většina materiálů týkajících se osmi anonymů nazývaných „Doe“ by měla být rozpečetěna navzdory námitkám týkajícím se soukromí a pověsti.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Desítky dokumentů spojených se společníky a klienty pedofila Jeffreyho Epsteina budou rozpečetěny se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden