Klimatičtí extremisté tentokrát řádili v milánském autosalonu, kde posypali Warholovo závodní auto moukou (video)
RSS

Klimatičtí extremisté tentokrát řádili v milánském autosalonu, kde posypali Warholovo závodní auto moukou (video)

Již několik evropských soudů zkonstatovalo, že klimatičtí extremisté nejsou žádnou hrozbou pro společnost a v Berlíně dokonce soud odsoudil jejich kritiky, zatímco klimatické „nálepky“, které se lepí na silnice, plně osvobodil s tím, že za nimi soudní systém plně stojí.
Právě to podporuje tyto extremisty v tom, že ve svém podvratném konání pokračují. Není tak dne, kdy by někde v Evropě nepáchali škody na silnicích, v galeriích, muzeích a autosalonech. Dovolit si to mohou i proto, že jejich zdroje jsou takřka neomezené – a paradoxem je, že hlavní mecenáši těchto ekoteroristů jsou američtí multimiliardáři a hollywoodské celebrity.
Extremisté ze skupiny „Poslední generace“ protestovali mimo jiné proti znovuotevření uhelných elektráren. Nasypali několik kilo mouky na závodní vůz BMW vystavený v Miláně, pomalovaný  Andym Warholem, házeli kolem balónky plné barvy a přilepili se na zeď showroomu.

Vůz vystavený v showroomu Fabbrica del Vapore v Miláně umělecky namaloval Warhol v roce 1979. Po akci ekoteroristů nebylo z BMW téměř nic vidět, zem kolem něj pokrývaly obrovské skvrny od barvy.
Klimatičtí šílenci protestovali proti znovuotevření uhelných elektráren a nově plánovanému průzkumu zemního plynu v Itálii. Členové skupiny během kampaně vyzvali italskou vládu k rozšíření energie z obnovitelných zdrojů.
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Klimatičtí extremisté tentokrát řádili v milánském autosalonu, kde posypali Warholovo závodní auto moukou (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden