Zatímco lidé mají jíst hmyz, elita na G20 jí nejdražší steaky na světě
RSS

Zatímco lidé mají jíst hmyz, elita na G20 jí nejdražší steaky na světě

Namísto masa hmyz nebo maso umělé a namísto mléka a mléčných výrobků rostlinné náhražky – přesně to globalisté plánují pro „podřadný plebs“ – tedy pro nějakých 99% lidí na této planetě. Výjimkou by samozřejmě byly elity a jejich političtí poskoci, kteří by jistě měli výsady obyčejnému plebsu nedostupné.
To nám ostatně ukazují i na svých srazech, ať už to byl klimatický summit COP27 v Egyptě, kde měli na jídelním lístku nejen opravdovou smetanu a kuřecí či rybí maso, ale dokonce i hovězí steak. A nejinak je tomu i na probíhajícím summitu G20, kde se již globalisté stihli zavázat k pokračování realizace plánů Velkého resetu.
Součástí nového světového řádu podle specifikací  Schwaba a Gatese je pojídání masa z 3D tiskárny nebo červů a hmyzu kontaminovaných parazity. Takové kulinářské lahůdky jsou ale určeny jen pro prostý lid – bohatá elita si nacpe už tak tlustá břicha nejdražším steakem na světě, steaky Wagyu z hovězího masa Kobe. Luxusní kulinářský požitek ničitelům světa musí zaplatit daňový poplatník.
Fine Wagyu steak byl v nabídce na letošním G20 v Indonésii. Originální hovězí Kobe z Japonska stojí minimálně mezi 400 a 600 eur za kilogram – s ohledem na současné zdražování a inflaci pravděpodobně výrazně více. Zatímco četní členové takzvané elity cestovali do Indonésie soukromými tryskáči, kázali lidem na celém světě odříkání. Toto odříkání má však platit pouze pro zdánlivě nepotřebné, zbytečné jedlíky.

Co je hovězí maso Wagyu ? Jedná se o maso z japonského hovězího Kobe, které podléhá přísným kvalitativním předpisům. Termín „Wagyu“ jednoduše znamená „japonské hovězí maso“ v japonštině.
Dobytek Wagyū je většinou černý, i když existují i ​​hnědá zvířata. Jsou středně velcí (býci: 800-1000 kg, krávy: 450-600 kg) s dobře vyvinutou plecí a silnou zadní částí. Na japonských farmách se nepoužívají  žádné umělé růstové hormony a antibiotika se nepoužívají jako prevence, ale pouze u již vzniklých onemocnění.
V kombinaci se vzácným výskytem a pomalým výkrmem je maso skotu Wagyū nejen pochoutkou, ale také vyhledávaným luxusním produktem. U čistokrevného skotu Wagyū dosahují ceny v rozmezí pětimístného eura. Kilogram masa Wagyū může stát hodně přes 1000 eur, v závislosti na jeho původu.
Zároveň tytéž luxusní elity, jejichž soukromé jachty a tryskáče často vypouštějí tolik škodlivin jako celá malá města, požadují, aby lidé na celém světě praktikovali odříkání. Toto není ojedinělý případ, ale standard…
 

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Zatímco lidé mají jíst hmyz, elita na G20 jí nejdražší steaky na světě se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden