Gates: Ukončeme život nemocným, kvůli vysokým nákladům na lékařskou péči
RSS

Gates: Ukončeme život nemocným, kvůli vysokým nákladům na lékařskou péči

Nezvolený světový zdravotnický car Bill Gates využil svého vystoupení na summitu G20 na indonéském Bali k vyvolání diskuse o „panelech smrti“. ( Foto: Twitter)







Podle Gatese budou v blízké budoucnosti nutné panely smrti, aby bylo možné ukončit život nemocných a špatně se cítících lidí kvůli „velmi, velmi vysokým nákladům na lékařskou péči“.



Gates dále vysvětloval, že „chybí ochota říci, víte, jestli je lepší utratit milion dolarů za poslední tři měsíce života toho pacienta, jestli by nebylo lepší těch deset učitelů nepropustit a udělat tento kompromis v nákladech na léčbu“.




Bill Gates říká, že evropská energetická krize je „dobrá“ 
Bill Gates au G20 : pic.twitter.com/eXPqrgvVfJ — Calamity Jane (@CalamyJane) November 19, 2022 Plány Billa Gatese na „panely smrti“ zrcadlí jazyk, který používá Světové ekonomické fórum ohledně eutanazie, a nové ďábelské řešení kanadské vlády, které má vyřešit inflaci, bezdomovectví, prudce rostoucí kriminalitu a nedostatek potravin – eutanazii pro chudé.



Trudeauův režim nyní tvrdí, že nabízí zaplacení eutanazie lidem, kteří jsou „příliš chudí na to, aby mohli dál důstojně žít“.




Dokument o Billu Gatesovi, který nebude odvysílán v televizi


Článek Gates: Ukončeme život nemocným, kvůli vysokým nákladům na lékařskou péči se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden