Zatímco lidé mají jíst hmyz, elita na G20 jí nejdražší steaky na světě
RSS

Zatímco lidé mají jíst hmyz, elita na G20 jí nejdražší steaky na světě

Součástí nového světového řádu, jak jej předepsali jemní pánové Schwab a Gates, je konzumovat maso z 3D tiskárny nebo rovnou červy a hmyz s parazity. (Foto: Twitter)







Takové kulinářské lahůdky jsou však určeny pouze pro prostý lid – smetánka si plní svá už tak dost tlustá břicha: nejdražším steakem na světě, steaky Wagyu z hovězího masa Kobe.



Lidé si přece nic jiného nedopřejí, takže filantropický přínos zničení světa musí zaplatit daňový poplatník.




Média mlčí. Změna práv a svobod navždy? G20 se shodla na novém nařízení
Na letošním summitu G20 v Indonésii (Summit G20: Klaus Schwab propaguje mezi šéfy států a vlád Velký reset) byl na jídelním lístku steak Wagyu. Cena originálního hovězího masa Kobe z Japonska se pohybuje mezi 400 a 600 eury za kilogram, což je vzhledem k současné inflaci pravděpodobně podstatně více.



Zatímco mnozí příslušníci takzvaných elit cestovali do Indonésie v soukromých tryskáčích, hlásají odříkání pro lidi celého světa. To se však týká pouze těch, kteří jsou zjevně nepotřební a zbyteční.



Co je to hovězí Wagyu? Jedná se o maso z japonského hovězího masa Kobe, které podléhá přísným kvalitativním předpisům. Výraz „Wagyu“ znamená v japonštině jednoduše „japonské hovězí maso“.




Gates: Ukončeme život nemocným, kvůli vysokým nákladům na lékařskou péči
V kombinaci se vzácným výskytem a pomalým výkrmem je maso skotu Wagyū nejen delikatesou, ale také vyhledávaným luxusním produktem. Ceny čistokrevného skotu Wagyū se pohybují v pětimístných částkách v eurech. Kilogram masa Wagyū může stát i více než 1000 eur, v závislosti na původu a kusu.



Zároveň tyto luxusní elity, jejichž soukromé jachty často vypouštějí do ovzduší tolik škodlivin jako celá malá města, požadují, aby se lidé na celém světě odříkali. Nejedná se o ojedinělý případ, ale o standard. Klimatičtí pokrytci z COP27: kážou o veganské budoucnosti, ale jedí hovězí Angus. A pravděpodobně existuje důvod, proč jsou někteří zastánci klimatického náboženství a Nového světového řádu rok od roku tlustší a protivnější. Viz také: Bill Gates: Bohaté národy by měly zcela přejít na syntetické hovězí maso nebo Klausova iniciativa „Eat ze bugs“ „Organic Cricket Flour“ : pochybný prášek z mletých cvrčků v potravinách.



Zdroj: report24.news




Schwab ovládl summit G20: Potřebujeme restrukturalizovat světový řád!
Článek Zatímco lidé mají jíst hmyz, elita na G20 jí nejdražší steaky na světě se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden