Italské bezpečnostní síly rozprášily skupinu neonacistů, kteří plánovali teroristické útoky (video)
RSS

Italské bezpečnostní síly rozprášily skupinu neonacistů, kteří plánovali teroristické útoky (video)

A stalo se to již ve středu. V kolika korporátních médiích jste zaznamenali k tomuto tématu palcové titulky a články, které by byly v zahraniční rubrice viditelné nejméně celý den? Tedy je možné, že někde o tom nějak okrajově psali, ale otázka je, zda o této skupince nácků uvedli všechny skutečnosti.
Otázkou také je, kolik dalších podobných skupin se nachází po celé Evropě? A kolik jich je asi u nás? Ovšem současný systém podobné jedince adoruje a nazývá je dokonce hrdiny…
V polovině listopadu italské bezpečnostní síly rozprášily skupinu nacistických radikálů, kteří si říkali Hagalův řád. Byly provedeny četné razie, pět radikálů bylo zatčeno. Je docela překvapující, že mainstreamová média Západu tento incident masivně nevyužila – je to proto, že teroristé, kteří byli zatčeni, měli úzké vazby na ukrajinský prapor Azov, jehož členy korporátní média považují za „hrdiny“ a „obránce“??
Italské bezpečnostní orgány mají podezření, že neonacistická organizace „Řád Hagal“ ukrývá velké množství zbraní a již plánuje konkrétní teroristické útoky. Při razii 15. listopadu  bylo zatčeno pět extremistů a šestý člen je na útěku.  Jeden z nich byl nedávno na Ukrajině a bojoval za prapor Azov. Muž má italský pas, ale je narozený na Ukrajině. Podle západních médií by to měl být hrdina.
Ano, asi takto si takzvaní „liberální demokraté“ představují „hrdiny:“

Nazisti di Azov arrestati per terrorismo a Napoli… Preparavano attentati in Italia ed erano in contatto anche con Pravyi Sektor. Uno degli indagati è al fronte in Ucraina pic.twitter.com/i4jOv3fgKh
— Gerald Spelunca (@GSpelunca) November 16, 2022

Nyní je mi poněkud jasnější, proč všechny země EU nedávno hlasovaly proti rezoluci odsuzující nacismus a jeho adoraci.
Samozřejmě je také možné, že takzvaní spin doktoři Západu stále pracují na tom, jak opatrně prodat lidem v Evropě fakt, že národně socialistická teroristická buňka v Itálii nejen mává vlajkou s hákovým křížem, ale bratříčkuje se s nacistickými brigádami na Ukrajině, které Západ aktivně podporuje.
Jako další nebezpečí je třeba poznamenat, že téměř všechny zbraňové systémy na světě lze zakoupit na ukrajinském černém trhu.  Protože mnoho z toho, co západní země prodávají, pronajímají nebo „darují“ Ukrajině, končí na darknetu a lze si to koupit.  Pašování takových materiálů na nekontrolovaných hranicích EU do Itálie je pro zločince snadné.
Členové Hagalova řádu údajně udržovali „přímé a časté“ kontakty prostřednictvím Telegramu nejen s praporem Azov, ale také s ukrajinskými neonacistickými vojenskými formacemi Pravý sektor a Centurie , „pravděpodobně s ohledem na možný nábor bojových skupin do jejich řad,“ uvedla italská média .
Italská policie je potenciálním teroristům na stopě od roku 2019. Policejní dohled odhalil, že skupina plánovala útok na policejní stanici v Neapoli . V roce 2021 se policii podařilo nahrát rozhovor oznamující „masakr jako na Novém Zélandu“. Plánovali masakr  v policejních kasárnách v Mariglianu. Další teroristický plán zahrnoval útok na nákupní centrum v oblasti Nolan.
Již v roce 2021 se uskutečnily první nájezdy proti skupině. V té době byly zabaveny hračky upravené pro ostrou střelbu a granátomet.

 

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Italské bezpečnostní síly rozprášily skupinu neonacistů, kteří plánovali teroristické útoky (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden