V minulosti navrhoval Bill Gates tzv. „panely smrti,“ které by měly ušetřit peníze v sociálním systému (video)
RSS

V minulosti navrhoval Bill Gates tzv. „panely smrti,“ které by měly ušetřit peníze v sociálním systému (video)

Tyto „panely smrti“ nejsou klasickou eutanázií, jak by se mohlo zdát, přestože je navrhoval u nevyléčitelně nemocných. Eutanázie, kdy se těžce nemocný člověk v bolestech rozhodne, že již nechce trpět, může být za jistých okolností v pořádku, neboť umírající je zbaven utrpení dobrovolně. Jenže v případě Gatesova návrhu nejde o rozhodnutí pacienta, ale jakési podivné komise.
Podle jeho návrhu by měl o životě a smrti těchto lidí rozhodovat nějaký tým „odborníků“, kteří by rozhodovali, koho nechají dožít „do konce“ a koho „uspí navždy“ předčasně.
Důvod, proč tento systém navrhoval, bylo ušetření financí v sociálním systému, neboť – jak Gates na akci pořádané mimo jiné i Aspen institutem zdůraznil – péče o tyto lidi je příliš nákladná a beztak by třeba o tři měsíce později zemřeli.
Gates vysvětluje , že musíme mít odvahu a vůli říct, že utrácet milion dolarů za poslední 3 měsíce života k smrti odsouzeného pacienta nemá smysl. Společnost by tak podle Gatese ušetřila výdaje za paliativní péči vybraných lidí.

And you thought this was also a crazy conspiracy theory…
BILL GATES – discussing his idea of Death Panels, where a select group of killers will decide who should die and who should live in the society….yes!!
He is at G20 selling his death panel model to Govts. pic.twitter.com/mQF4ABQVky
— Zaid Hamid (@ZaidZamanHamid) November 14, 2022

Překlad textu u videa: A taky sis myslel, že je to nějaká šílená konspirační teorie… BILL GATES – diskutuje o své myšlence panelů smrti, kde vybraná skupina zabijáků rozhodne, kdo by měl zemřít a kdo by měl žít ve společnosti… ano!! Je na G20, aby prodal vládám svůj model panelu smrti.
Tento starší Gatesův návrh byl nyní připomenut v souvislosti s tím, že v době, kdy je opět depopulace na pořadu mnoha globalistických debat, vystupuje na G20, kde by mohl tento svůj před  lety prezentovaný nápad oživit.
Po všem, co se dělo poslední skoro 3 roky, by nikdo soudný nemohl podobnému „komandu smrti“ důvěřovat. Je navíc dost lidí, kteří jsou nevyléčitelně nemocní, ale chtějí si užít život až do posledního dne, aniž by jim jej někdo bez jejich souhlasu zkracoval.
Jsou známy i případy, kdy někomu předpověděli třeba jen půl roku života a on nakonec žil ještě dva roky. Pokud už by tedy měla být nějaká možnost život ukrátit, pak jedině velmi trpícím a jedině na jejich výslovnou žádost.
Opět zdůrazňuji, že nejde o eutanazii dobrovolnou a ani není jisté, podle jakého klíče by uvedená „skupina zabijáků“ vybírala, komu život zkrátí a komu ne. Navíc „mantinely“ by se časem mohly rozšířit, jako je tomu nyní u eutanázie v Kanadě, kde se také nejprve začalo s těžce nemocnými a nyní se mohou nechat zabít i chudí nebo psychicky nemocní.
Ovšem právě na základě kanadského příkladu lze předpokládat, že Gatesův nápad by se postupně mohl přesunout také až k lidem v tíživé finanční situaci nebo  třeba jen v dočasné psychické nepohodě.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek V minulosti navrhoval Bill Gates tzv. „panely smrti,“ které by měly ušetřit peníze v sociálním systému (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden