Textové zprávy ukazují, že Biden a jeho manželka se dohodli na potlačení zpráv o synovi Hunterovi, který zneužíval nezletilou dívku
RSS

Textové zprávy ukazují, že Biden a jeho manželka se dohodli na potlačení zpráv o synovi Hunterovi, který zneužíval nezletilou dívku

K tomuto „umlčování pravdy“ samozřejmě došlo ještě předtím, než se stal Biden prezidentem. Zveřejnění informací z notebooku Huntera Bidena by mu  uškodilo u jeho voličů, což byl jistě zásadní důvod proč se podobná zpráva cenzurovala.
Nyní se však podobné informace o rodině Bidenových budou dostávat na veřejnost stále častěji, neboť spis, který obsahuje informace o více než 400 trestných činech Huntera Bidena, ale i důkazy o jistém podílu zbytku rodiny (minimálně  na jejich ututlávání) byl nedávno předán Kongresu.  Ihned poté, co zasedne nová  Sněmovna reprezentantů, kde již budou mít převahu republikáni, budou všechny žaloby prošetřeny.
Zpráva , která vychází z notebooku Huntera Bidena, původně vyšla 26. října 2020 , týden před prezidentskými volbami. Technologičtí giganti tuto pravdivou zprávu cenzurovali, aby nepoškodili Joe Bidena. Mainstreamová média tuto zprávu samozřejmě zcela účelově ignorovala. Twitter smazal účet Joea Hofta, který zveřejňoval podobné zprávy z notebooku Huntera Bidena.
V té době zřejmě přímo rodina Bidenových zabránila šíření této zcela pravdivé informace, která byla okamžitě zařazena jako fake news.
Hunter Biden poslal rodinnému příteli následující text, kde sdílí, že ho nějaká žena obviňuje ze sexuálně nevhodného chování k její dceři. To je důvod, proč Hunter tvrdí, že mu není dovoleno být s touto osobou sám:

V další textové zprávě od Huntera rodinnému příteli Hunter sdílí, že jeho matka, Jill Bidenová, propaguje tvrzení, že vzhledem k Hunterově sexuálnímu zaměření je nevhodné, aby byl v blízkosti dětí a viceprezident Joe Biden si je toho také vědom:

V textové zprávě zaslané Hunteru Bidenovi od jeho strýce Jima Bidena, bratra bývalého viceprezidenta Joea Bidena, strýc Jim sdílí, že on i bývalý viceprezident Joe Biden jsou naštvaní obviněními z nepřístojnosti, ale nevěří jim. Jim a Joe Bidenovi chtějí diskutovat s Hunterem, aby si všichni mohli vyjasnit své příběhy:

V e-mailu kolegovi a členovi představenstva Burisma, nyní zločinci Devonu Archerovi, Hunter vysvětluje, jak mu není dovoleno být s určitou osobou, aniž by tam byl jeho otec, Joe Biden:

A pátá textová zpráva ukazuje, jak Hunter vysvětluje jisté osobě, že matka dotyčné sexuálně zneužité dívky řekla bývalému viceprezidentovi Joe Bidenovi, že zavolá policii, pokud se Hunter pokusí vidět tuto osobu:

Tyto texty vykreslují děsivý obraz toho, co se děje v zákulisí Bidenovy rodiny.
Co se to sakra dělo v Bidenově domácnosti? Pokud se jednalo o zneužití nezletilé, proč nikdo nekontaktoval policii? Proč to bylo před veřejností skryto? Bylo to proto, že by to pošpinilo Joeův politický obraz? A co je nejdůležitější, je dítě nyní v bezpečí?
Zde je tedy důkaz, že to není lež. Nebyla to lež šířená od prezidenta Trumpa a ani ruská dezinformace, jak tehdy tvrdila propagandistická média z celého světa. Je to čistá pravda, poukazující na to, co je zač nejen Hunter Biden, ale celá jeho rodina.
Jak by asi dopadly volby, pokud by média „jediné pravdy“ spolu se sociálními sítěmi v roce 2020 nenapomáhala ututlání této pro mnoho Bidenových voličů zásadní informace?
Dostal by Biden dostatek hlasů tak, aby se podařilo Deep state zkonstruovat jeho výhru – včetně všech dobře známých manipulací, k nimž v zájmu jeho výhry došlo?
K uvedeným informacím ještě připomínám, že mohlo jít o nezletilou neteř, se kterou měl Hunter Biden v jejích 14 letech poměr a dokonce ji měl údajně oplodnit. Jde o dceru jeho bratra, tedy skutečně o vlastní pokrevní neteř. Více jste si o této informaci, která pochází z notebooku Huntera Bidena, mohli přečíst zde .
Mohlo však jít i o nějakou další nezletilou dívku, podle všeho nebyla 14letá neteř Huntera Bidena jediným dítětem, se kterým měl poměr. Pedofilní sklony Hunter zřejmě zdědil po svém otci Joeovi…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Textové zprávy ukazují, že Biden a jeho manželka se dohodli na potlačení zpráv o synovi Hunterovi, který zneužíval nezletilou dívku se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden